2777
2789

تو اینستا یه کلیپ دیدم یه خامومه خیلی عادی تو خیابون راه میره یهو به حالت سجده روزمین میشینه و جلب توجه می کنه تا خانومای دیگه دورش جمع بشن تا بهشون دست بزنه حتی ناغافل صورت یکی از خانوما رو بوسید

چرا چون واسش زور داشت خودش کرونا داشته باشه و دیگران نه 

جنایت فقط کشتن ادما با الت قتاله نیست با ویروسش باعث جنایت ملت شد

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه

چرا اینجوری شدیم ما؟!! اصلا پشت هم نیستیم خیلی بدذات شده ملتمون

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

من بودم فرار ميكردم الان ديگه محبت معني نداره نهايت زنگ بزنن امبولانس بياد تو اين وضعيت فقط بايد دور شد

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

واقعا خیلی حالم بد شد چرا ادم باید از خودی بخوره

اینقدر میگن امریکا فلان بساره ولی خودمون از هرچی دشمن به هم دشمن تریم از ماست که برماست

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید...