2777
2789

سلام شبتون بخیر

من مدتیه زایمان کردم و اومدم خونه پدرم امشب قرار بود همسرم خونه پدرم بمونه و کمی کمکم کنه که اگر امادگیشو داشتیم بچه رو ببریم خونه خودمون دیگه ولی رفیقش زنگ زد بی توجه به حرفای من بردشون خونمون که پاسور بازی کنن

البته چند بار این کارو کرده و من ناراحت میشم تو این اوضاع با این بیماری و...دوست ندارم تو خونه زندگیم بیان چیکار کنم ادبش کنم ؟ فردا چ رفتاری داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم اینطوره متنفرم. تازه کلید خونرو میده رفیقاش دختر میارن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

فقط کم محلی کن بعد ک اومد پرسید با آرامش بهش بگو برا خودت میگم و من بجزتو کسی ندارم یکم نرمش کن 

با اجازه استارتر جون😢

دوست جونیا منک همش براتون تایپیکا قشنگ میذارم بهتون مشاوره رنگ مو میدم 😭بهم رای بدید😢😁😁

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4013210/نظرسنجی-شماره-۷

الم شنگه به پا کن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.