2777
2789
عنوان

مامانای که طبیعی جدیدا زایمان کردن

393 بازدید | 40 پست

درداتون چجوری بود 

من ۴۰هفته ۱روزم 

امروز از ظهر یکم کمرم درد میگیره ول میکنه 

کی برم بیمارستان 

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

حواست به ساعت باشه ، هر پنج دقیقه شد باید بری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بنظرم برو بیمارستان معاینه بشی بعضیا بدون درد یک هو باز میشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست به ساعت باشه ، هر پنج دقیقه شد باید بری

چجوری میشه دردا شدید یا معمولی

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
بنظرم برو بیمارستان معاینه بشی بعضیا بدون درد یک هو باز میشن

تو این مریضیا دوس ندارم برم بگه نه گفتم دردام شدید بشه ساعتیم نیس اخه

به احتمال زیاد وقتشه الان بری با معاینه وآمپول فشار میارنش بیرون من هفته 38 با پای خودم رفتم درد ندا ...

دکترم گفت تا ۴شنبه وقت داری ۴۱هفته

تو این مریضیا دوس ندارم برم بگه نه گفتم دردام شدید بشه ساعتیم نیس اخه

من پهلو درد شده بودم  ساعت دوی صبح رفتم گفت دوسانت بازی بعدازظهر زایمان کردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
من پهلو درد شده بودم  ساعت دوی صبح رفتم گفت دوسانت بازی بعدازظهر زایمان کردم

شدید بود دردت

شدید بود دردت

نه اونقدر شدید نبود ظهر موقع نماز یکم شدید شد

چمدونم 

بزاری شدید بشه بهتره چون منو فرستادن خونه گفتن زیاد شد بیا ولی ببین مادر و خاله هات زایمانشون چه جوری بوده