2777
2789
عنوان

بیاین یه چی در مورد( کر و نا )بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میکنه ،نتونستم همه عکسارو بفرستم فقط این چندا رو ببینین که منظورمو بفهمین

این متن پر از غلطه و کاملا مشخصه که اصلاااا علمی نیست 

خانما میشه دعا کنید به آرزوهام برسم ؟❤️
میدونی چقدر ضرر کرده کشور چین  فقط بخاطر کشتن چندهزار نفر در مقابل 1 میلیارد  با عقل جور ...

عزیزم اون چند تا عکس رو فرستادم بخون ،فقط افراد خیلی ضعیف و میانسال تو چین به خاطر کرونا مردن ،تو ایرانه که جوونایه بیچاره هم مردن وگرنه امار کشته های چین در مقابل جمعیتش یه درصد هم نیس

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘

خانما خواهش میکنم هر مطلبی که میخونید رو باور نکنید هر چیزی که پخش میشه رو قبول نکنید هزارتا دلیل هست که بهتون بگم چرا نمیتونه دست سازه بشر باشه چرا علم رو قبول ندارید ولی مطالبی که توی نینی سایت و اینستا و بقیه جاها از یه عده کسایی که معلوم نیست کی هستن پخش میشه رو قبول میکنید ؟حرف یه دانشمند رو گوش کنید نه کسی که تنها هنرش بازی با کلمات و سو استفاده های سیاسیه

باید بیمار صفر شناسایی بشه و اینکه چطور مبتلا شده

مثلا در مورد ابولا پسر بچه  دو ساله ای که توی تنه درخت بازی می‌کرده به وسیله خفاش گاز گرفته میشه و ابولا میگیره

مسلما دولت ها فشار میارن که توضیح قانع کننده ای آورده بشه

به نظر من هم طبیعی نیست و من هم به کل مسیله مشکوکم

و هر شرکتی که واکنش رو بسازه پول هنگفتی به جیب زده

مثل h1n1

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
ممکنه به کسی که خفاش رو شکار کرده منتقل بشه کسی که سوپ رو نسوخته هزارتا احتمال هست ولی اصلا به نظرم ...

خب سرماخوردگی از همون اول بوده و تا ابد هم خواهد بود اصلا قابل مقایسه با این ویروس نیست !!!!،،اینکه ساخت دست بشره شکی نیس  ،احتمال داره اینو ساختن برا بعدها به عنوان سلاح اما از دستشون در رفته و یه اشتباهی شده که خورده به خودشون و تو کشور خودشون پخش شده  و بعدم تو کل دنیا ،مثل قضیه انتقام سخت خودمون که مسافرای هواپیمای خودمونو به جا امریکا زدن 😏😏😏

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘
خب سرماخوردگی از همون اول بوده و تا ابد هم خواهد بود اصلا قابل مقایسه با این ویروس نیست !!!!،،اینکه ...

نه عزیزم حرفت علمی نیست این ویروس میگم توی خانواده کرونا ویروس هاست سرماخوردگی هم جز کرونا ویروس هاست