2777
2789
عنوان

خوردن بال مرغ در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 14413 بازدید | 40 پست

در بارداری همه چیز میشه خورد فقط به مقدار کم 

مامان‌بزرگ های ما مگه حامله میشدن چیکار میکردن هی میزدن توی نت؟ یا از کسی می‌پرسیدن؟ هرچی بود میخوردن و نگران بارداری هم نبودن 

برای همین چندین زایمان داشتن 

نه مثل الان که همش استرس هست اینو بخوریم اونو نخوریم یه دونه بچه هم به سختی میاریم 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در بارداری همه چیز میشه خورد فقط به مقدار کم  مامان‌بزرگ های ما مگه حامله میشدن چیکار میکردن ه ...

آخه اونموقع همه ی غدا ها سالم وخونگی بودن کجا مرغا انقدر هورمون داشتن

سلام عزیزم نه برنامشو داشتم

منم قبل از اقدام هستم چندتاسوال دارم.این ماه میخوام اقدام کنم طبق سایت دانشنامه فرزند تخمک گذاری از چهاردهم تا بیستم زده و بیشترین احتمال هیجدهم هست امروز کیت گذاشتم عکسشو بزارم میدونی چطوره؟

در بارداری همه چیز میشه خورد فقط به مقدار کم  مامان‌بزرگ های ما مگه حامله میشدن چیکار میکردن ه ...

عزیزم زمان های مادر بزرگا مرغ ها محلی بودن نه مثل الان هورمونی . همه چي محلی میخوردن بدناشون قوی بود 

آخه اونموقع همه ی غدا ها سالم وخونگی بودن کجا مرغا انقدر هورمون داشتن

عزیزم هورمون اینقدر گرونه که به مرغ نمیزنن من خودم از یه مرغداری شنیدم 

واینکه اون چیزی که میزنن هم به بالش نمیزنن بعد هم اگر به بالش هم بزنن توی کل مرغ پخش میشه اون ماده یه جا که نمیمونه پس کل مرغ رو هم نباید خورد 

و در آخر هیچ کدوم از غذاهایی که مامی خوریم سالم نیستن همه تراریخته شدن حتی میوه ها

منم قبل از اقدام هستم چندتاسوال دارم.این ماه میخوام اقدام کنم طبق سایت دانشنامه فرزند تخمک گذاری از ...

اولا که از حالتت میفهمی روزه تخمک گذاریتو اگه سیکلت سی روزه ست دقیقا روز پونزدهم که وسط سیکل میشه من تنبلی تخمدان داشتم ولی پریودیام مرتب بود بااین حال ماه هایی که تخمک گذاری میکردم همون روز زیر دلم ورم میکرد اگه همون روز رابطه داشته باشی مطمئن باش جواب میگیری آزمایشای پیش ازبارداریتو دادی؟؟اسید فولیکم شروع کن

عزیزم زمان های مادر بزرگا مرغ ها محلی بودن نه مثل الان هورمونی . همه چي محلی میخوردن بدناشون قوی بود ...

عزیزم صرفا منظورم فقط بال مرغ نبود هرچیز دیگه ایی مثلا طرف اومده میگه موز بخورم چیزی نمیشه خوب شما میدونی همین موز هم تراریخته هست؟ 

یا هرچیز دیگه ایی 

الان کلا دیگه چیزای سالم وجود داره؟ که مطمعن باشین 

در صورتی که خودت توی خونه پرورش بدی که مطمعن باشی

اولا که از حالتت میفهمی روزه تخمک گذاریتو اگه سیکلت سی روزه ست دقیقا روز پونزدهم که وسط سیکل میشه من ...

اسید فولیک سه ماهه دارم میخورم داروهایی گیاهیی برای جنسیت پسر هم خوردم لبنیات نمیخورم.من معمولا۲۸روزه بودم این ماه خیلی استرس داشتم شدم۲۶روزه .ششم اسفندپریودیم بود

برنامه قبل از بارداری برای جنسیت هم داشتی؟

نه چون برام فرقی نمیکرد ایشالا وقتی باردار شدی میفهمی که هیچی برات مهمتر از سلامتی بچت نیست

اما میگن اگه خود روز تخمک گذاری رابطه داشته باشی وطی رابطه زن به ارگاسم برسه احتمال پسر شدن میره بالا

دوستم انجام داده جواب گرفته ولی تضمینی نیست