2777
2789
عنوان

خوردن بال مرغ در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 14422 بازدید | 40 پست
عزیزم صرفا منظورم فقط بال مرغ نبود هرچیز دیگه ایی مثلا طرف اومده میگه موز بخورم چیزی نمیشه خوب شما م ...

این که آره راست میگی . خدا خيرشون نده هميجوري شده همه مریض هستن و ناتوان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته خب منم با تمام رژیم ها اول سلامتی و مصلحت خدا واسم مهمه

میخوای مطمئن بشی برو سونوگرافی . تاریخ دقیق تخمک گذاری رو بهت میگه . یعنی باید پريودي منطمه . روز ۱۳ بري سونو . بهت میگه تخمک آزاد شده یا نه . اینجوری می فهمی کی رابطه داشته باشی تا پسر بشه

اسید فولیک سه ماهه دارم میخورم داروهایی گیاهیی برای جنسیت پسر هم خوردم لبنیات نمیخورم.من معمولا۲۸روز ...

مهمترین نکته برای بارداری اینه که بیخیالش بشی وهمه چیز رو بسپاری به خالق استرس بدترین چیزه من یک هفته قبل از اینکه بفهمم باردارم دکتر بهم گفت زخم دهانه رحم داری کلا ناامید شده بودم که خدا بهم نظر کرد پس عجله نکن وبسپار به خدا

دقیقا وسط سیکلت تخمک گذاریه دیگه بستگی داره سیکلت چند روزه ست

مهمترین نکته برای بارداری اینه که بیخیالش بشی وهمه چیز رو بسپاری به خالق استرس بدترین چیزه من یک هفت ...

دقیقا بیخیالی بهترین راه درمان هست من دخترم که میخواستم حامله بشم اینقدر ترس و استرس داشتم که نمیشد 

ولی بعد از دنیا اومدن دخترم که به حاملگی فکر نمیکردم دوبار حامله شدم 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍