2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست
راجب چیش بگیم من ۶سال پیش گرفتم دیگ‌هم برنگشت

مشکلی توی زندگیه ادم پیش نمیاره؟ الان من نمیدونم موهای زائد اون ناحیه رو با چی تمیز کنم تیغ بزنم خطرناکه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار دو سال پیش گرفتم دوبارم امسال

یعنی مردم و زنده شدم،الانم دارم البته داره خوب میشه

فقط تا علائمش پیش میاد قرص اسیکلوویر می خورم

کاربر جدید نیستم، نزدیک بود شناسایی شم کاربری قبلیمو لغو کردم  به خیر گذشت، عاشق حیوونا هستم  
من یه بار دو سال پیش گرفتم دوبارم امسال یعنی مردم و زنده شدم،الانم دارم البته داره خوب میشه فقط تا ...

اها یعنی تا حس کردم قرصشو بخورم ؟ خیای درد اورده ادم زندگیش مختل میشه نه میشه درست راه رفت نه درست نشست

اها یعنی تا حس کردم قرصشو بخورم ؟ خیای درد اورده ادم زندگیش مختل میشه نه میشه درست راه رفت نه درست ن ...

من که اینطوری می خورم، اره واقعا

ازین به بعد خواستم کسی و نفرین منم میگم ایشالا تبخال تناسلی بگیری

من اصلا نمیدونم از کجا گرفتم، شوهرمم خیلی تمیزه ،خودم هر روز حمام میرم

کاربر جدید نیستم، نزدیک بود شناسایی شم کاربری قبلیمو لغو کردم  به خیر گذشت، عاشق حیوونا هستم  

من سال پیش گرفتم اولش نمیدونستم چیه تو نت سرچ کردم فهمیدم تبخال تناسلی من چند روز پشت سر هم وازلین زدم خوب شد کلا محو شد 

من عمل اپاندیس کرده بودم تو بیمارستان گرفتم خودم احتمال میدم که از سن(ثن،صن،ثون،سون،صون😂😂😂) بوده

من که اینطوری می خورم، اره واقعا ازین به بعد خواستم کسی و نفرین منم میگم ایشالا تبخال تناسلی بگیری ...

چی بگم والا،انشالله هی دفعاتش کمتر شه برامون بعصیا هستن فقط یبار گرفتن بعضیاهم هر دوسه ماه میگیرن

منم پارسال گرفتم و توحموم ژیلت و که استفاده کردم یهو اومدم بیرون زدم داغون شدم چون رفتیم شهرستان بدو ...

اره اتفاقا منم بعد از ژیلت زدن از حموم که بیرون اومدم علایمشو دیدم،خداروشکر انشالله که دیگه اتفاق نمیفته برات

اره اتفاقا منم بعد از ژیلت زدن از حموم که بیرون اومدم علایمشو دیدم،خداروشکر انشالله که دیگه اتفاق نم ...

ممنونم عزیزم انشالله برای شما هم ازبین بره و راحت شین خیلی سخت و دردناکه واست صلوات میفرستم❤

👑👑👑
میگن خیلی ترسناک نیست ولی احتمال داره برگرده بازهم عود کنه 

اخه چرا پس من هیچ علایم ندارم چی میشه؟؟

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑