2777
2789
عنوان

بزرگترین دروغی که اینجا ینی همین نی نی سایت گفتین چی بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 23 پست

من تنها جایی ک دروغ نگفتم همینجاست چون برادردودل میام خیلی لبریزم ادم واقعی درونم فقط میتون ی زندگی مجازی داشته باشج

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که اینجا دروغ بگه واقعا مشکل روانی داره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من الان ۲۱سالمه خاطره ای که گفتم مال ۴سال پیشه و تازه با اینجا آشنا شده بودم و سن کمی داشتم 

ولی بهر حال بقول اون خانوم که فرمودن اینجا واسه اینکه شناخته نشی شاید اطلاعات کاملی از خودت ندی و شایدم یریزی اطلاعات اشتبا بدی اینکه همتون میگین هیچی همون هیچی دروغه 

من الان ۲۱سالمه خاطره ای که گفتم مال ۴سال پیشه و تازه با اینجا آشنا شده بودم و سن کمی داشتم  و ...

وا حالا چون خودت دروغ گفتی دلیل نمیشه همه دروغ بگن، 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی