2777
2789
عنوان

بیاین قبل خرید نظرتو بگین 📸😍

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 63 پست
اینم رنگ لندی مانتو  کدوم رنگش بهتره ب نظرتون؟

کالباسی تیرش با زردش حس خوبی میده میتونی با ی شال لیمویی مشکی یا روسری و کیف ست طرح دارا که قالبش زرد بپوشی شیک 

تیکر کنکوره کثافته😑💚#من_اگر_خوب_اگر_بد_تو_برو_خود_را_باش❤#می

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالباسی تیرش با زردش حس خوبی میده میتونی با ی شال لیمویی مشکی یا روسری و کیف ست طرح دارا که قالبش زر ...

کالباسی سه تا دارم دلمو زده 😂

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره نمیتونم ب تفاهم برسم 😶😏
میبنی ک نظر کاربرا یکی نیستن  یبار نظرتو گفتی فهمیدم زشتن  تکرارش واسه چیه 😍🤗مرسی  ...

تکرارش برااینکه بفهمی زشتن

اعصاب وجنبه انتقاد ونظرونداری تاپیک نزن

باشه بروبخرشون خیلیم قشنگن مبازکت باشن

ازتاپیکت میرم بیرون

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
شماهایی که میگیدهمشون زشتن خودتون واقعن چی میخرید میپوشید پس باید برند باز باشید حتمن فقط مارک بپوشی ...

چون اسپرت من دوس دارم لباس یخورده خانومانه نمیپوشم،ب سلیقه همه نیس خو

تکرارش برااینکه بفهمی زشتن اعصاب وجنبه انتقاد ونظرونداری تاپیک نزن باشه بروبخرشون خیلیم قشنگن مباز ...

😂😂نفهمیدی منظورمو اوکی،نظر مخالفم قبول دارم،پس براچی تاپیک زدم،میگم یبار گفتی نیاز نیس چن بار بگی برو نگاه کن چنبار گفتی 

و همینطور عکس اولی که گزاشتی لعنتی تی شرته خیلی خوبه😭😭😭شلواره هم همینطور

قربونت 😍قابل نداره 😂