2777
2789
عنوان

بچه اوردن پشت سرهم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 105 پست
بچست ولی از صبح گریه میکنه تا شب 😭😭😭😭😭😭 بعضی وقتها منم باهاش گریه میکنم انقد خسته میشم  ...

مرسییییی

خدابچتو حفظ کنه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به گذشته برگردم قطعا دوتا بچه با اختلاف سنی کم میاوردم اولش سخته اما دیگه راحتی چون اینجوری باهم بزرگ میشن و بعد خودت میتونی به کارات برسی اما وقتی اختلاف زیاد باشه هم توانت کم میشه هم تا میخوای به کلاس باشگاهی بری دیگه نمیتونی 

امام مهدی(عج):چیزی ما را از شیعیان محبوس نکرده مگر اعمال ناخوشایند وناپسندی که از آنها به ما میرسد.

من پسرم دوسالو ۳ماهشه میخام بعد عید برم دندونامو درست کنم از مرداد یاشهریور اقدام کنم ان شاءالله 

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
چقدر پولدارین شماها چطوری خرج همشونو میدین😂

شوهرم میگه ۲ تا دیگه بیار میگم خرجش چی میگه با آب ممماغش بزرگ میشه😂😂😂😂

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
بچست ولی از صبح گریه میکنه تا شب 😭😭😭😭😭😭 بعضی وقتها منم باهاش گریه میکنم انقد خسته میشم  ...

بی دلیل گریه نمیکنه،حتما دلیلی داره.

دختر منم ۶ماهشه و به شدت بدقلق،یک ماهی هستش که فهمیدیم عدم تحمل لاکتوز داره.رفلاکس شدید هم داشت که الان داروهاشو دکتر عوض کرده.خیلی خوب شده خداروشکر

خدایا!خودت هوای سه تاییمون رو داشته باش❤

منم دوقلو دوست دارم.دلم ميخواد باهم بزرگ بشن

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم