2777
2789
عنوان

بچه اوردن پشت سرهم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 105 پست
منم خیلی دوس داشتم بچه زیاد داشته باشم الان دخترم ۷ ماهشه اسم بچه میاد تنم میلرزه خیلی سخته تو همین ...

عزیزم بچست دیگه ایشالا بیاری بازم

دخترت سلامت باشه

عاره من ازگریه بچه خیلی میترسم نمدونم چرا

شلوغم کنه اعصاب ندارم

به ۴تابچه آروم حرف گوش کن ساکت نیازمندم😂😂😂

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
منم خیلی دوس داشتم بچه زیاد داشته باشم الان دخترم ۷ ماهشه اسم بچه میاد تنم میلرزه خیلی سخته تو همین ...

بچه داری تا دو سال سخته واقعا

بگذار از دو سال رد بشه

خیلی راحت تر میشه

اون‌موقع ممکنه نظرت عوض بشه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اول دو تا هم جنس  بعدش دو تا جنس مخالف مثلا اول دو تا پسر بعد دو تا دختر تا همبازی بهتر ...

منمممم

یایه دخترپسر یکی درمیون

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عزیزم ان شاالله بشه همونی ک میخای

ممنون🙏🏻

شایدم نشه هرچی قسمت باشه! 

همینم معجزه بود، به هر دری زدم نشد... میگفتن باید تخمک اهدایی بگیری 

که تو سیکل آی وی اف طبیعی باردار شدم 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عزیزم بچست دیگه ایشالا بیاری بازم دخترت سلامت باشه عاره من ازگریه بچه خیلی میترسم نمدونم چرا شلوغ ...

بچست ولی از صبح گریه میکنه تا شب 😭😭😭😭😭😭

بعضی وقتها منم باهاش گریه میکنم انقد خسته میشم 

یعنی داغانم داغان

انشاالله خدا بهت ۴ تا بچه اروم بده حالشو ببری

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

من ندارم 

اگه هنوز بچه نداری یکم افکارت بلند پروازانه است 

اولی رو بیاری به احتمال ۹۰ درصد حداقل تا دوسال فکر بچه ی بعدی رو نمیکنی 

خواهر برادر من پشت سر هم بودن مامانم خیلی اذیت شد ضمن اینکه همیشه میگه خوب نتونستم از بچگیشون لذت ببرم از بس درکیر کاراشون بودم 

تازه اول دو تا هم جنس  بعدش دو تا جنس مخالف مثلا اول دو تا پسر بعد دو تا دختر تا همبازی بهتر ...

فانتزی؟ داریم در مورد ادم حرف میزنیم متوجه این؟ 😂ادممم 

بچه نمیمونن 

یزرگ میشن ، شغل میخوان ، بهش فکر کردی؟ خودتون تحصیلاتتون چیه؟ شغل خودت و همسرت عزیزم؟ 😶 بچه عروسک یا حیوون خونگی نیست. اسباب بازی هم نیست 

بچه داری تا دو سال سخته واقعا بگذار از دو سال رد بشه خیلی راحت تر میشه اون‌موقع ممکنه نظرت عوض بش ...

اره ولی اطرافیانم میگن اگرم تو یادت رفت خواستی بچه بیاری ما اینروزا رو یادت میاریم😁

اخه همه اذیت شدن سر دخترم انقد گریه میکرد و همچنان میکنه همش دست به دست میشه 

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
😶😶😶😶😶شاغل نیستی؟ 

چرا اما مامانم هست، خودم تک فرزندم 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️