2777
2789
عنوان

احتمال برخورد شهاب سنگ عظیم الجثه در اردیبهشت!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از کرونا جون سالم به در ببریم😂👍

بخدا بعد ها باید بعضیامون برای نسلای ۱۴۰۰ و بعدش بنویسیم که چه بلاهایی سرمون اومد و زنده موندیم، چقدرررر ترسیدیم و چقدر اذیت شدیم.

ظهور میکنن فردا

ان شالله ...خدا کنه ما یکی از یاراش باشیم..واینکه امام زمان چهل سال حکومت میکنن..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
ان شالله ...خدا کنه ما یکی از یاراش باشیم..واینکه امام زمان چهل سال حکومت میکنن..

همچین چیزی نیست من که اعتقاد ندارم اما زمان حکومتش اصلا مشخص نیست ممکنه یکروز باشه یا یک دیقه حتی

سرنوشت بد نوشت ...
همچین چیزی نیست من که اعتقاد ندارم اما زمان حکومتش اصلا مشخص نیست ممکنه یکروز باشه یا یک دیقه حتی

من همه جا خوندم چهل سال حکومت میکنن..شایدم حرف شما درست باشه .. الله اعلم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
والا منم خوندم زمان حکومت مشخص نیست حالا بازهم میپرسم

میشه وقتی جواب گرفتی به منم بگی..خیلی برام مهمه..مرسی