2777
2789
عنوان

به مشهد نیایید

395 بازدید | 27 پست

🔸ایست ۱۰ استان به مسافران نوروزی/به مشهد نیایید

🔹مسئولان ۱۰ استان اجرای تدابیر ویژه ضدکرونایی برای نوروز ۹۹ را استارت زدند. براساس تصمیم اتخاذ‌شده در این استان‌ها، عرضه انواع اقامتگاه رسمی و غیررسمی به مسافران با هدف «پیشگیری از سرایت بیشتر کرونا» ممنوع است.

🔹ایست نوروزی به مسافرت‌های داخلی عمدتا به استان‌های «پرسفر در تعطیلات نوروز» مثل خراسان رضوی، مازندران، اصفهان، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، اردبیل، قزوین، ایلام و چهار محال بختیاری است./دنیای اقتصاد

@Akhbarmashhad

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی سفرنرید امسال ماکه فامیل شوهر مادرشوهرو فامیل بابا همه شمالن نمیخواییم بریم فقط اخرا دوروز میریم که به پدرمادرهمسرم سربزنیم هیچ جاام عید دیدنی نمیریم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
خدایی سفرنرید امسال ماکه فامیل شوهر مادرشوهرو فامیل بابا همه شمالن نمیخواییم بریم فقط اخرا دوروز میر ...

عزیز خودتم داری میری یه روز دوروز نداره یعنی هرکی پدرمادرش شهر دیگه باشن دیگه معافه 

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣

اره دیشب شنیدم کمپ ها و اقامتگاه های مسافری مشهدو واسه عید تعطیل کردن که مسافری نیاد.ولی دیگه ازصحت این خبر مطمئن نیستم.

امیدوارم همین کارو کنن خیلی سخته مشهد باشی حرم رفتن سخت بشه برات😢