2777
2789

سلام خواهراى مهربونم 

من هميشه چندين بار با دعاهاى شما حاجت روا شدم تو اين ٥-٦ ساله كه اينجا عضو بودم( كاربرى قبليم تركيد )از بس كه همتون دل پاك و ماهين واقعا شكر كه بجاى خانواده لااقل شماهارو دارم😍 

خانما امروز تولد امام جواد شمارو به غريبى پدرشون قسم ميدم واسه خواهرتون كه غريب و تنهاست و يك مشكل به شدت بزرگ واسش پيش اومده كه اصلا حتى نميدونه بايد چكار كنه ،دعا ميكنيد؟ 

من مطمئنم دعا شماها ميگيره😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله مشکلت حل بشه و عاقبت بخیر و سلامت باشی💖

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

اى جونم مهربوناى من دست تك تكتونو ميبوسم 

به معنى واقعى كلمه غريبم ديگه يعنى تو يك جاى ديگه ايي زندگى ميكنم كه هيچ كسو ندارم☺️خانوادمم با اينكه دلشون ميخواد اما نميتونن حمايتم كنند و حاميم باشن 

مشكلممم يك مشكل قانونيه انقدر مشكل خاص و نايابى كه ميترسم لو برم اگه بگم ): اينجام تنها جايي كه ميتونم از بى كسى بهش پناه ببرم و بدون ترس از دشمن شاد شدن درد دل كنم نميخوام اينجا هم ازم گرفته بشه وگرنه با جون و دل توضيح ميدم اتفاقا چقدر دلم گوش ميخواد واسه شنيدن اما واقعا ميترسم☹️

انشالله بدست همین امام مهربونمون مشکلتون تا عرض چند روز رفع میشه به حق پنج تن

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
انشالله بدست همین امام مهربونمون مشکلتون تا عرض چند روز رفع میشه به حق پنج تن

واى خدا عزيزممم ذقيقا مشكلم جوريكه فقط چند هفته زمان دارم خدايا چقدر دلم اروم شد

با اينكه خودم مقصر بلاييم كه سرم اومده خدا واسم كم نذاشت من خطا و اشتباه كردم  از خدا و امام رضا ميخوام به جوونيم رحم كنند و منو ببخشن 

واى خدا عزيزممم ذقيقا مشكلم جوريكه فقط چند هفته زمان دارم خدايا چقدر دلم اروم شد با اينكه خودم مقصر ...

بد به دلت راه نده انشالله که خیلی زود مثل یه معجزه حل میشه مشکلت غصه نخور عزیزم

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔

امام رضا جونم منم مثل جوادت جوونم 

اما فرق بزرگمون اينكه من پراشتباهم بخاطر جوونيم به حق غريبيم به حق بي كسيم بخاطر جوادت بخاطر باب حوائجت به حق يك زيارتى كه اومدم پيشت از خطام بگذر و منو ببخش

آخه اين دختر تنها كيو داره جز شماها

واسه خواهر نى نى سايتيم اول واسه اونا بعد واسه من معجزه كن