2777
2789
عنوان

نگرانی جدید من تو بارداری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 41 پست
انقدر بچه با ارادتی بوده😂

بچم اونقدر با ارادت بود که هر بار میرفتم سونو شومبولشو نشونم میداد، دکترم خنده اش میگرفت میگفت این چرا اینقدر واضحه، گفتم بچمون بی حیاست اینجور که معلومه🤣

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم تو فکرشم. منظورتون بالشت بارداریه؟

از این یارو تشکا که جای شکمش خالیه تخت نه ها تشک چون عادتم بود دمرو بخوابم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
بچم اونقدر با ارادت بود که هر بار میرفتم سونو شومبولشو نشونم میداد، دکترم خنده اش میگرفت میگفت این چ ...

باد خودم افتادم هروقت عکسای سونوی مامانم نگاه میکنم من و که تو سنو گرافی میدیده دماغم زوم زوم بود 😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
اهان چه جالب

از این بالش حلالی ها هم میتونی بگیری 

باد خودم افتادم هروقت عکسای سونوی مامانم نگاه میکنم من و که تو سنو گرافی میدیده دماغم زوم زوم بود 😂

😂😂😂

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
😂😂😂

خودمم رفتم سونو نی نی واسم دست تکون داد قشنگ دستش و اورد بالا بعدم برد پایین

به دکتر بگم مسخرم نمیکنه؟ احتمال له شدن اعضا تو بارداری هست؟

سعی کن چیز شیرین بخوری تا تحرکش رو بالا ببره . من زن عموم بچه اش از اواسط بارداری پاهاش از کنار شکمش کاملا معلوم بود وقتی دکتر میرفت و بهش میگفت که اصلا پاش از این قسمت تکون نمیخوره و همینطور مونده دکتر هم گفت ایراد نداره . البته اون موقع جنگ بود و اونها توی سنندج بودند و شرایط دکتر و اینا سخت بود تو کمبود بودند . 

وقتی بچه به دنیا اومد اونم نچرخید سزارین دنیا اومد بس که پاهای راستش به پهلوی مادرش چسبیده بود ۱۱ سانت کمتر رشد کرده بود و کمی هم به داخل انحراف داشت . 

حالا اون پا بود و تو از ماه ۵ بارداری نچرخید حتی برای زایمان ‌

ولی شما بازم سعی کن مطمئن بشی کوچولوت میچرخه و تکون میخوره اما اگه طولانی مدت متوجه تغییر حالت سرش نشدی  به دکترت اطلاع بده . 

انشاالله سالم و سلامت بغلش بگیری

چه خوش است انتظار تو 
خودمم رفتم سونو نی نی واسم دست تکون داد قشنگ دستش و اورد بالا بعدم برد پایین

وای خدا چه بامزه😍