2777
2789
عنوان

نگرانی جدید من تو بارداری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری شدم عزیزم حس خوبیه چون خیلی قابل لمس میشه، من کیف میکردم آروم دست می‌کشیدم به سرش اونم خودشو واسم تکون میداد و جابجا میشد، باهاش حرف بزن و دست بکش روی سرش و بگو مامان جون دوستدارم کی میای بغلم ،😍😍😋😋😋💕

آقا نیستم 😊
نه عزیز له نمیشه. رو شکم که نمیخوای بخوابی که له شه و نتونه تکون بخوره. رو پهلو میخوابی که قدرت مانو ...

مرسی.

اخه پای یکی تو شکم مادرش بهش فشار اومده بود له شده بود

اصلا نمیشه بخوابی😟 

😐😐❤❤انشالله سالم بغلت بیاد از یاد میبری   الانم لذت ببر دستاتم بشور

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
مرسی. اخه پای یکی تو شکم مادرش بهش فشار اومده بود له شده بود

من دشک مخصوص گرفتم که تا صبح راحت به خوابم خواستی این کارو بکن خیلی خوووبه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

شاید باسنش باشه، منم یه مدت سر شکم سفت بود دست میزدم فکر میرکردم سرشه ولی دکتر سونو میکرد ازش پرسیدم گفت باسنشه😄

یکی بزن در باسنش بگو بچه برو اونور بذار بخوابم😄😍

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
شاید باسنش باشه، منم یه مدت سر شکم سفت بود دست میزدم فکر میرکردم سرشه ولی دکتر سونو میکرد ازش پرسیدم ...

انقدر بچه با ارادتی بوده😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
مرسی. اخه پای یکی تو شکم مادرش بهش فشار اومده بود له شده بود

تو شکم این اتفاق نیفتاده. موقع زایمان بخاطر اشتباه پزشک یا ماما این اتفاق میفته و برا اینکه ازشون شکایت نکنن از نا آگاهی مردم سو استفاده میکنن و میگن تو شکم اینجوری شده. دو روز پیش یکی تاپیک زد پای بچم موقع زایمان در رفته. دکتر گفته غضروفش تشکیل نشده برا همین اینجوری شده. من گفتم موقع زایمان دکتر اشتباه کرده، خانمه می‌گفت ما خودمون هم به همین موضوع شک کردیم و میخواست بره پیگیری کنه. به شکم نخوابی چیزی نمیشه گلم

ااا خدا کنه حرف گوش کن پاشه بره

با روغن زیتون شکمت و چرب کن خودت بچرو بچرخون آسونه فقط یکم دقت میخواد