2777
2789
عنوان

پسری که عاشقه

151 بازدید | 6 پست

خانم ها میشه بگین خصوصیات پسری که واقعا عاشقه چیه و همینطور خصوصیات پسری که بیشتر دنبال یه رابطه کوتاه مدت و شاید جنسیه چیه؟

در صورتی که بدونه دختره اصلا اهل رابطه و... نیست

از همون اول بهت میفهمونه چقدر رابطه جنسی واسش مهمه 

نگرانی هات واسش فرقی نداره هرچی وابسته تر باشی بیشتر رو مخش هستی بهت احترام نمیزاره و ممکنه بهت فحش هم بده 

از آینده چیزی نمیگه و دائما بهانه میاره، از رابطه جدی میترسه( پسری که عاشق نیست)

اما پسر عاشق کاملا برعکسه و عشق و علاقه رو میشه از چشمای برق زده اش فهمید از آینده و ازدواج میگه هدفاش رو با تو ادغام میکنه دنبال سواستفاده و ارضای هیجانات ‌کاذب  نیست  و....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حرف نمیزنه عمل میکنه برای خوشحالیت خودشو ب اب و اتیش میزنه سعی میکنه کادو برات بگیره میاد خوا ...

وقتی میگه بیا بریم سفر باهم یعنی منظورش اینه میخواد رابطه داشتع باشه؟

از همون اول بهت میفهمونه چقدر رابطه جنسی واسش مهمه  نگرانی هات واسش فرقی نداره هرچی وابسته تر ...

اگر فحش نده ولی مثلا بدونه تو اهل فحش نیستی و از شوخی و حرفای جنسی هم خوشت نمیاد

ولی مثلا یبار بیاد بگه که اره تو یه مهمونی بودم فلان دختر اومد تو اتاقم و خواست ببوستم...

نظرت راجع به همچین پسری که اینو تعریف میکنه چیه