2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
❤❤😍😍

صبح پاشدم مبلا و جابه جا کردم گردش کردم یکم

همسرم از خواب پاشد اومد گفت خانوم مبلا و چرا اینجوری کردی گفتم خب خواستم تنوع بشه اونجوری شبیه مسجد میشه خونه

گفت لازم نکرده اینجوری خوب نیس همونجوری خوبه برداشت مبلا و برگردوند سرجاش 😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح پاشدم مبلا و جابه جا کردم گردش کردم یکم همسرم از خواب پاشد اومد گفت خانوم مبلا و چرا اینجوری کر ...

وااای خدا غش کردم 😅😂👌

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
همچنین پذیراییِ نقلی من😂

عزیزم ببخشید منم میگم اینو . توضیحاتتو راجع مایکروفرت خوندم .

ولی مایکروفرتو ، طوری برگردون که پشتش به دیوار باشه . نمی‌خواد طوری برگردونی که پشتش به سالنت باشه . که حس کنی سالنت زشت شده . 

نمی‌دونم منظورمو رسوندم یا نه . 

اینجوری جلوه جالبی نداره ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خلاصه که کلی زد تو ذوقم 😐😐😣😆

عیب نداره عزیزم، منم موقع اسباب کشی عموم اینا رفتم خونشون مبلاشونو گرد چیدم خیلی قشنگ شد سری بعد دیدم مسجدی چیدن به زنعموم گفتم چرا اینارو همچین کردی😒( با زنعموم خیلی راحتم😅) گفت عموت گفتع اینا تو دست و پاست 😐💣

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
فرش رو منظورت؟؟ 

نه عزیزم اون صورتیه که به کابینتت زدی ،مثله این عکسه که براتون فرستادم بزارید داخل😊

ظرفشوییت چیه مارکش؟راضی هستی؟

به خدا درست یادم نمیاد چون چند ماه تو کارتونه اسباب کشی کردم خیلی وقتم نبود خریده بودم شاید مدیا بود یا هیوندای بازم میگم درست یادم نمیاد 😅 ولی آره ازش راضیم برق میندازه اصلا لک نمیگرفت 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
فرش رو منظورت؟؟ 

خونتون صفحه چنده برم ببینم؟

منم عکسه خونمونو گذاشتم و از دوستان خواستم پیشنهاد سازنده بدن 😅 چیزای خوبی گفتن خداوکیلی حالا فکرمو مشغول کردن تا درستشون کنم

صبح پاشدم مبلا و جابه جا کردم گردش کردم یکم همسرم از خواب پاشد اومد گفت خانوم مبلا و چرا اینجوری کر ...

😂😂اره مردا کلا دوس دارن همچی گوشه جم شه تو دست و پا نباشه فقط وسط خالی باشه همچی خوبه فرقی نمیکنه چ شکلی شه😂😂😂😂😂

خونتون صفحه چنده برم ببینم؟ منم عکسه خونمونو گذاشتم و از دوستان خواستم پیشنهاد سازنده بدن 😅 چیزای ...

صفحه 45

آره منم نظرات خوبی دریافت کردم درصدد عمل کردن بهش دراومدم که فقط همسرجان مانع شدن 😣😂

عکس خونه شما صفحه چنده؟؟ 

خونت تمیزه😁تبریک ولی فک کنم کوچیکه آره؟؟

مرسی.اره

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎