2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست

چقد چیزای گوگولی مگولییییییی😍

تازه عروسین؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم از انرژی مثبتت ❤از این به بعدهمین ها دوازده میلیون مشتری داشت بابام طفلک نداد وانت گرفت ...

میشه بگی عکست کودوم صفحست😶

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
عزیزم من هم عاشق حیوونا هستم این پوسته گوسفنده پدرشوهرم برامون کشته بود پوستش رو خودش خشک کرده داد ب ...

واقعا گوسفنده چقد عالی افتاده و خوب تراش دادن من گفتم بس پوست اون حیونی هس،  راسو  چیه 😁 بلخره اسمشو پیدا نکردم

خداروشکر خوشحال شدم که گوسفند😍😍 

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
واقعا گوسفنده چقد عالی افتاده و خوب تراش دادن من گفتم بس پوست اون حیونی هس،  راسو  چیه 😁 ...

😂😂😂😂اره بابا گوسفنده من سر اینکه این پوسته بیاد خونمون داستان داشتم همش چهره گوسفنده میومد جلو چشمم چه برسه به اینکه پوست سمور و اینجور چیزا بخوام بزنم😂😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
😂😂😂😂اره بابا گوسفنده من سر اینکه این پوسته بیاد خونمون داستان داشتم همش چهره گوسفنده میومد جلو چ ...

خخخخ آره عزیزم سمور بلخره یافتم، البته شما گفتین🙈

نه دیگه بیچاره گوسفند دیگه جزئی از حیوون حساب نمیشه طفلی چون عادت کردیم و تو دینمونم هس سر بریدنش پس دلمون به این گوسفند نسوزه😁   

همیشه خوش باشین گلم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

خب دوستان منم اومدم

عاغا من مستاجرم آشپزخونمو اصلا دوست ندارم

نه رنگ و مدل کابینتاتشو

نه رنگ کاشیاشو

نه مدل جزیره شو

خونه تکونی ام که تازه شروع کردم همه جا ریخت و پاشه در نتیجه نمیشه عکس بدم😁

محض خالی نبودن عکس داخل یخچالمو که تازه تمیز کردم و برق میزنه رو میذارم😁😂

بزن لایکو😂😂😂😂

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟