یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
اگه خونه ما رو میدی چی میگفتی یه جا فر. رفتگیه یه جا زده بیرون...
بخدا باید لخت ببینی بفهمی چی میگم.بار اول دیدمش گریم گرفت ک چجوری اینو بچینم
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
جودی جان خونت خیییییییلی خوبه😍😍😍😍مثل تو فیلماس ماشالله چقدر بزرگه آشپزخونت مخصوصا ...
منم میخواستم همینکارو بگم حوصله نداشتم😂مرسی که گفتی
یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌