2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
اصلا این خانم خودشم خیییلی گله خیلیم خوشکله😍😍😍 هرکی بهش گفت عکس بده موهاشو محکم میکشم که کچل بشه ...

😁😁😁با منی؟؟؟ بی خواب شدیاااا فک کنم تاتیجون🤩

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معماری خونه افتضاحه ولی یجور چیندم خوب باشه چون خونه متساوی الساقینه😂😂😂البته فروختمش خداروشکر و ب ...

اگه خونه ما رو میدی چی میگفتی یه جا فر. رفتگیه یه جا زده بیرون... 

چقدر خوشگله😍😍😍👌👌

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

جودی جان خونت خیییییییلی خوبه😍😍😍😍مثل تو فیلماس ماشالله چقدر بزرگه

آشپزخونت مخصوصا 

اون گوشه هه هم خیلی دنجه مخصوصا برا چایی خوردن و کتاب😍

کجائین؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

حیف خونه ام تاریکه و خمه خوابن وگرنه حال همه تون رو میگرفتم😀😀

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه خونه ما رو میدی چی میگفتی یه جا فر. رفتگیه یه جا زده بیرون... 

بخدا باید لخت ببینی بفهمی چی میگم.بار اول دیدمش گریم گرفت ک چجوری اینو بچینم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
جودی جان خونت خیییییییلی خوبه😍😍😍😍مثل تو فیلماس ماشالله چقدر بزرگه آشپزخونت مخصوصا    ...

منم میخواستم همینکارو بگم حوصله نداشتم😂مرسی که گفتی 

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
منم میخواستم همینکارو بگم حوصله نداشتم😂مرسی که گفتی 

😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
الکی گفتم بابا😂

😂😂😂وای خدا نکشت ترسیدم 😂😂😂

بخدا باید لخت ببینی بفهمی چی میگم.بار اول دیدمش گریم گرفت ک چجوری اینو بچینم

اووف نمیدونم چرااا اینجوری میسازن مثلا خونه من حال به این کوچیکی داره با دوتا اتاق آخه چی میشد اتاق نمیزدن چراباید دوتا بالکن داشته باشه