2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
منکه خوشم اومد به حرف این و اونم نباش نظر هم نخواه از کسی مم اینو یاد گرفتم هر وقت چیزیم بخرم میگم ا ...

نظر نپرسیدم ازشون ما تو یه اپارتمانیم یهو اومدن بالا گفتن ایناچیه دیگه چهار سال عروسی کردم  شوهرم کار میکن پولش میره تو حساب اینا ایناهم بابام داد گفت یه طرف پذیرایی خالی بذار

نظر نپرسیدم ازشون ما تو یه اپارتمانیم یهو اومدن بالا گفتن ایناچیه دیگه چهار سال عروسی کردم  شوه ...

قدرت کلام داشته باشی و ازت حساب ببرن اینجوری نمیگن البته ی عده واقعا پررو هستن که بهترین رفتار بی توجهیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کابینت یازده سال پیشه😁😁ولی سینک روبروی پذیرایی ضایع تره ساختمون سه طبقست هر سه طبقه به سلیقه خودش ...

این عکسو ببین کجاش ضایعس من کلی آشپزخونه اینجوری دیدم ولی بخدا اولین باره میبینم  یخچال روبروی پذیرایی  عوض کن جاشو کاری نداره که

یا جاشو با گاز عوض کن

بهرحال اون یخچال یا باید راست باشه یا چپ

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
ن روبرو یخچال بخدا خراب کرده خیلی بد شده  لباسشویی یا گازو بذار اونجا  بهرحال یخچال بدت ...

آشپزخونم روبروی پذیرایی نیست که دید داشته باسه

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

قدرت کلام داشته باشی و ازت حساب ببرن اینجوری نمیگن البته ی عده واقعا پررو هستن که بهترین رفتار بی تو ...

بهشون گفتم از رو زمین نشستن که بهتره جاری هام خیلی خوششون اومد گفت چیه خونه هامون خالی اینجوری حداقل پرشده ممنونم عزیزم❤🌸

آشپزخونم روبروی پذیرایی نیست که دید داشته باسه

بهرحال جای یخچال خیلی بده گوش کن بحرفم 😖

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
این عکسو ببین کجاش ضایعس من کلی آشپزخونه اینجوری دیدم ولی بخدا اولین باره میبینم  یخچال روبروی ...

گفتم که آشپزخونم روبروی مبلام نیست😭😭 پذیرایی ال ماننده سمت راست پذیراییم آشپزخونست 

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

بهشون گفتم از رو زمین نشستن که بهتره جاری هام خیلی خوششون اومد گفت چیه خونه هامون خالی اینجوری حداقل ...

یک چیزی بهتون بگم وقتی کسی در مورد شما کارتون یا وسیله هاتون نظر منفی اینجوری میده بهش هیچوقت علت نگین اینکه شما دلیل آوردین خوب نیست ،لازم نیس توجیهشون کنی دلیل بیاری ساده بگو دوسشون دارم،حس خوبی دارم بهشون ،دلیل اوردن نشانه ضعفه و باعث میشه اینجوری بهت اثر بذاره که حتی بیای سایت و بگی دلمو زده!در حالیکه هم شیکن و هم لازم داری

ما تو فکر خرید خونه سه خابیم😁شمادعاکن جور شه بخرم قول میدم یخچالمو سمت راست بزنم😁😁

هورااااا

ایشالا جور بشه 

اگرم نرفتی جاشو عوض کن😘

یک چیزی بهتون بگم وقتی کسی در مورد شما کارتون یا وسیله هاتون نظر منفی اینجوری میده بهش هیچوقت علت نگ ...

ممنونم عزیزم از انرژی مثبتت ❤از این به بعدهمین ها دوازده میلیون مشتری داشت بابام طفلک نداد وانت گرفت اورد برای من