اقا ترخدا بیاین ی کاری کنیم از فردا بیاین برنجو نونو قطع کنیم ن کامل قطع شبا ی کفگیر بخوریم بلکه این بی صاحابا آب شن☹ دیگ واقعن تو زمونه ای نیستیم ک چاق باشیم همه لباسا مانکنی خوشگل چن سال دیگ اگ اینجور پیش بریم باید گونی بپوشیما☹ اگ موافق داریم اینجا بیاین تو واتس اپ ی گپ بزنیم ی برنامه بچینیم برا خودمون
من غذا زیاد نمیخورم ولیافسرده شدم وزنم در 2ماه 15 کیلو اضافه کردم
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
مثل مامان من هرسری میخواد لاغر کنه میگه ددددددیگه برنج و نون نمیخورم😂😂
دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
از اینستا پیج لیمومی رو پیدا کن...رژیم لاغری دارن...رژیماشون منطقی ه...غذای سفره م هست.... خیلیاااااا نتیجه گرفتن...اول پیجشونو نگاه کن بعد اگه دوست داشتی توم شرکت کن...هزینه شم ۶۰ تومنه😊💙
قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸