الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خطابم به اونهایی بود که دارن میان از کرونا مصون بمونن فقط خدا کنه عید مسافر نیاد بیچاره میشیم
چون قراره بیاد من اینو گفتم..مردم خوزستان تو بدترین شرایط بودن هیچکس به دادشون نرسید.از گردو خاک از سیل از بیکاری الانم کرونا جون تک تک مردم خوزستان رو بگیره برا هیچکس مهمم نیست..فقط منابعش رو میخوان.من به عنوان یه خوزستانی خیلی دلم پُره
از قم شروع نشده بچه ها قم اولین جایی بوده که اعلام کرده وگرنه اینهمه شهر تو همون یکی د ...
چرا اتفاقا از قم شروع شد و از طلبه ها ،شهر ما هم یکی داشت اونم یه طلبه که از قم اومده بود ،اینو دیگه همه میدونن ،پنهانکاری نداره که ،قم هم الان نسبت به جمعیتش بیشتر از کل کشور کرونایی داره
واقعا یعنی همچین افراد خوشحالی هم پیدا میشه که عید پاشن برن مسافرت؟ ای خداااا
حتما هستن
ولی اخبار اعلام کرد نمیتونن چادر بزنن اسکان های نوروزی همه تعطیله خدا کنه همینجور باشه البته وقتی بازارها تعطیل باشه فکر نکنم کسی بیاد
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»