میگم تا حالا دانشجویی با رلتون رفتین بیرون ؟از اتفاقای تو ماشین میترسم ،خوبه بهش بگم با خواهرش بریم بیرون،شما از خاطراتتون با رلتون وخواستگارتون بگین،میترسم بعد از اینهمه که باهاش باشم ،خونوادم بخاطر شغل آزادش نپذیرنش،اون خونه وماشین ودرآمد آزاد داره ولی ماشینش پرایده،چطور میشه این رابطه رو ادامه داد؟خوشکله وزیاد دورمه ولی من میترسم کلن ،خیلی هم پسرا رو دیدین اذیت میکنن ،چیکارش کنم ؟چند بار بلاکش کردم چهارمین بار با گوشی آشناش اومد دوباره باهام ،چه کنم ؟دوست دارم بدونم تهش چی میشه؟ساکن اهوازه ،بریم کجا خوبه؟
سلام من جای شما بودم اول به مامانو بابام میگفتم اونا در جریان باشن حتماً . به اونم بگو به خانوادش به طور علنی بگه . اگه گفتن به خانواده رو امروز فردا کنه و تمایل چندانی به خواستگاری نداشته باشه . برای زندگیه مشترک نمیخوادت و برای .... میخواد با شما باشه. همجوری نری سوار ماشینش بشی یهو یه بلایی خدایی نکرده سرت نیاره.
البته من با رل مل داشتن مخالفم هر کی میخاد تو رو باید پاشه بیاد خواستگاری بعد تحت نظر خانوادت برید ب ...
آفرین🌹🌹🌹🌹🌹 .واقعاً همینه من تو کلاس مربوط به این مسائل شرکت کردم استاد میگفت باید دختر به باباش بگه . اونی که طرفو میخواد باید به طور رسمی سریع بیاد خواستگاری بدون بهونه.