2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیان

226 بازدید | 25 پست

میگم تا حالا دانشجویی با رلتون رفتین بیرون ؟از اتفاقای تو ماشین میترسم ،خوبه بهش بگم با خواهرش بریم بیرون،شما از خاطراتتون با رلتون وخواستگارتون بگین،میترسم بعد از اینهمه که باهاش باشم ،خونوادم بخاطر شغل آزادش نپذیرنش،اون خونه وماشین ودرآمد آزاد داره ولی ماشینش پرایده،چطور میشه این رابطه رو ادامه داد؟خوشکله وزیاد دورمه ولی من میترسم کلن ،خیلی هم پسرا رو دیدین اذیت میکنن ،چیکارش کنم ؟چند بار بلاکش کردم چهارمین بار با گوشی آشناش اومد دوباره باهام ،چه کنم ؟دوست دارم بدونم تهش چی میشه؟ساکن اهوازه ،بریم کجا خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رل مل و کراش،و مراش و زید و مید و...من نمیفهمم تو چارچوب من جا نمیشن یا نمیدونم چی

دقیقا منم همینطورم اصلا ازاین الفاظ ی حالی میشم

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.

سلام من جای شما بودم اول به مامانو بابام میگفتم اونا در جریان باشن حتماً . به اونم بگو به خانوادش به طور علنی بگه . اگه گفتن به خانواده رو امروز فردا کنه و تمایل چندانی به خواستگاری نداشته باشه . برای زندگیه مشترک نمیخوادت و برای .... میخواد با شما باشه. همجوری نری سوار ماشینش بشی یهو یه بلایی خدایی نکرده سرت نیاره.

منم میرم  اگ بهش اعتماد داری چیزی نمیشه

مشکل اعتماده تو اینستا وواتساپو چت تصویری باهاش آشنا شدم،ولی بازم چون هنوز اعتماد کاملی به حرفاش ندارم میترسم ،میدونی آینده دختر حساسه،آبرو داره ولی خیلی تنهامو تو فشارمو از چت خالی خسته شدمو فامیل ودوست خوب ندارمو ،بابام خداحفظش کنه ولی خیلی اذیتم میکنه وتو اهواز تنهام ،فامیلا رو نمیدنو گرم نیستن ،نمیدونم خودمم ،یکیو میخام کمکم کنه

البته من با رل مل داشتن مخالفم هر کی میخاد تو رو باید پاشه بیاد خواستگاری بعد تحت نظر خانوادت برید ب ...

آفرین🌹🌹🌹🌹🌹 .واقعاً همینه من تو کلاس مربوط به این مسائل شرکت کردم استاد میگفت باید دختر به باباش بگه . اونی که طرفو میخواد باید به طور رسمی سریع بیاد خواستگاری بدون بهونه. 

سلام من جای شما بودم اول به مامانو بابام میگفتم اونا در جریان باشن حتماً . به اونم بگو به خانوادش به ...

میشه بیان خصوصیمو بیشتر راهنمائیم کنین ،لطفن ،به مامانو بابام میگم میخام خواستگارامم ببینم نمیزارن