2777
2789
عنوان

واقعا چرا اینقدر تو خونه میشینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 21 پست
می گفتی سر قبرت می خوای اینارو بپوشی

😂😂😂😂😂من اینو باید به دوستم بگم اینقدر میگه وای من خریددددددددامو همه کردم تو این چند روز بابا نتررررررررررس ایش😶😶

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دوران فقط با خانواده درجه یکتون رفت و امد کنید و بهشون بگید قبل اومدن تلفن کنن که درو براشون ...

من بابام دوهفتس ندیدم بیچاره تنهام زندگی میکنه میگه توبارداری بچتم کوچیکه بمون خونه بیرون نیا

😂😂😂😂😂من اینو باید به دوستم بگم اینقدر میگه وای من خریددددددددامو همه کردم تو این چند روز بابا ن ...

با خنده بگو بزا دلخوری نشه😁

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

بخدا من شوهرم میره سرکار میاد نصف جون میشم با این که بنده خدا اینهمه رعاست میکنه ادم حرصی میشه بسریا اینقدر ریلکسن بعد میان انگار ن انگار جنسارو میریزن وسط فرشت ...بخدا من میوه ها رو میگم بزار حیاط میرم تو حیاط با سرکه میشورم بعد میارم تو

بخدا من شوهرم میره سرکار میاد نصف جون میشم با این که بنده خدا اینهمه رعاست میکنه ادم حرصی میشه بسریا ...

خدارو شکر ما همچین گاوی نداریم

من الان دو هفته اس خونه ام نه جایی می رم نه کسی میاد

فقط شوهرم میره سرکار از اون می ترسم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
 با خنده بگو بزا دلخوری نشه😁

میگم حالی نمیشه که🤧😩😩

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍