2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 25 پست
عزیزم شوهرم خیلی دیر میاد خونه در جریانش نبوده الان ک گفت خیلی لجم گرفت

باید میگفتین همون لحظه بهش.  

من وقتی اومد در خونمون فرداش وقتی داشت میکشید رفتم در خونشونو یه دعوای حسابی کردم باهاش. ولی همچنان میکشه از خدا بی خبر من که ازش راضی نیستم . بچه من یه شب شلوغ کرد ولی اون ده ساله ما رو ازار میده

چیزی بهش نگفتین یکم ملاحظه کنن

دیگه ادم دودی درست بشو نیست که . به خودش رحم نمیکنه به همسایه رحم میکنه. جالب اینجاست بجه من بجه ارومیه اون شبم مهمون داشتیم که صدا رفته بود پایین . خیلی لجم درو مد. خدا ازش نگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه منم مراعاتشونو نمیکنم واقعا. ما سر و صدایی ندارین بچم ارومه مهمونم نداریم شاید سالی دو سه بار . ولی اگه هر از گاهی تو روز بچم بدوهه اصلا بهش تدکر نمیدم . ساعت ۱۰ هم میخوابیم

دیگه منم مراعاتشونو نمیکنم واقعا. ما سر و صدایی ندارین بچم ارومه مهمونم نداریم شاید سالی دو سه بار . ...

باور کن بچه منم آرومه صاحبخونمون اینجا نمیشینه اینم دوستشه فک کنم خودشو اختیار دار میدونه

باور کن بچه منم آرومه صاحبخونمون اینجا نمیشینه اینم دوستشه فک کنم خودشو اختیار دار میدونه

چی بگم والا خدا از همسایه بد نگذره. سرو صدای بچه از عمد نیست ولی بوی دود از عمده.  

به صاحبخونتون بگو بهش بگه بوی دودش همسایه ها رو اذیت میکنه از جانب شما نگه از طرف همه همسایه ها بگه