2777
2789
عنوان

خانما واسه25نوبت دکلره دارم

137 بازدید | 15 پست

واسه 25همین ماه نوبت دارم دکلره پریود میشم به احتمال زیاد روز اول یا دوممه چیکار کنم آیا برم یا نرم خراب میشه نمیشه آیا 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارایشگاه کار میکنه مگه؟؟ شهر ما کار نمیکنن چند روزه

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

اول اینکه کلا رفتنتون اشتباهه

دوم رنگ موهاتون یا باز نمیشه یا نارنجی میشه.

حالا صلاح با خودت.

در ضمن امسال عید رفت و امدی در کار نیست عزیزم. بشینید تو خونه هاتون تا خدایی نکرده کرو نا نگیرید.

بلکه ریشه کن بشه.کرو نا

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.

میدونم بحث کروناست ولی این آرایشگاه هم از نظر بهداشتی همه چیزو‌رعایت میکنه وهم‌ خیلی کم قبول میکنه واس این مساله به نظرتون چه کنم من فقط میخام بدونم آیا تاثیری داره یا ن

میدونم بحث کروناست ولی این آرایشگاه هم از نظر بهداشتی همه چیزو‌رعایت میکنه وهم‌ خیلی کم قبول میکنه و ...

ببخشید ولی الکی میگن کم قبول میکنیم

کسی نمیره مشتری ندارن

شماهم نرو

غیر از اونم موهات نارنجی میشه

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
اول اینکه کلا رفتنتون اشتباهه دوم رنگ موهاتون یا باز نمیشه یا نارنجی میشه. حالا صلاح با خودت. ...

عزیزم مرسی از نظرت منم از وقتی بحث کرونا شده از خونه بیرون نرفتم‌ولی اینا نوبت زدم ولی به خاطر کرونا نمیرم فقط خواستم بدونم‌تو‌این زمان میشه آیا یانمیشه 

مجبورم اخه ناخونکارا کلا ماسک و دستکش باید داشته باشن .بعدم محیطش تمیزه 

من چه کنم‌ آیا دلم لک زده واسه رنگ مو‌ اگه رنگ معمولی بود خودم میزدم ولی دکلره نمیشه که