الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منکه خیلی خوبم خداروشکر . کلی وقت توروز با دخترو پسرم میرقصیمو شادیم و بازی میکنیم . به اخبار منفی هم نه گوش میدم نه فکر میکنم البته بهداشت شخصیمونم صددرصد رعایت میکنیم و بقیه چیزارم به دست خداوند سپردم. هرچه حدا خواست همان میشود
گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذاهایی که میخوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
رعایت کمیدیمدت فیلم بگیر ببین کیک درست کن سرگرمکنخودتو باورت میشه تو این دوروزه 3 بار کشو کمدومو ریختمبیرونالکی هی میچینم تمیز میکنمدوباره میگمنه بده بزار لباسارو ب ترتیب قد اوزونکنم دیوونه شدما😆😆😆😆ولی خوبه راضیم
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
چرا اخه، خب پیگیری کن اگر دعایی چیزی هست باطل السحر بگیر، وگرنه چرا باید گره بیفته اخه
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
واقعا که مردمو دیوونه کردن با این بیمارشون اخه مگه خدان که همه چیو بر حسب پیش بینی میگن ما مردم هم دیوونه ایم درست پیشگیری خوبه ولی عمر ادم دست خداست اگه خدا بخواد هر اتفاقی میوفته شما هم اینقدر از این بیماری و شایعات نترسید همه چیو به اون بالا بسپرید