2777
2789
عنوان

خانما دخترم اسهاله😭😭😭

112 بازدید | 10 پست

دخترم از دیروز اسهال شدید شد دیروز ۱۴ بار پی پی کرد امروز بردم دکتر گفت عفونو گوارشیه سرم داد که اب بدنش تامین شه امروز تا الان چهار بار شکمش کار کرده ولی آبه آبه یه کمم تب کرد که با استامینوفن کنترل شد....چکار کنم اسهالش بند بیاد؟کیدی لاکت هم دادا دکتر دارم بهش میدم....۱۸ ماهشه

موز خوبه،،برنج کته وماستم عالیه واسه اسهال

فقط از دیشب کته ماست میخوره ولی اصصصصلا بهتر نشد ببین از نظر قوامش میگم بهتر نشد همونجور ابکیه وگرنه تعداد دبعاتش خییییییدی کم شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای دخترمنم اینطوری شده ۲روزه ولی جرات دکتربردن ندارم شهرمون کروناخیلی زیاد شده.معدرت میخام ولی م ...

عین دختر منه ولی امروز بردمش یه جاااای خیلی خلوت رکتر گفت خوب کر دی اوردیش اب بدنش خیلی کم شده بود احتمال تشنج داشت

فقط از دیشب کته ماست میخوره ولی اصصصصلا بهتر نشد ببین از نظر قوامش میگم بهتر نشد همونجور ابکیه وگرنه ...

خو  خوبه دیگه قرار نیست ی دفعه خوب خوب بشه

نگران نباش بهترم میشه

یکم خودتون باشید ، تموم نمیشید😊
فقط از دیشب کته ماست میخوره ولی اصصصصلا بهتر نشد ببین از نظر قوامش میگم بهتر نشد همونجور ابکیه وگرنه ...

عرق نعنایاکاکوتی بده خب 

درضمن من دبیرشیمی م خودش دگتره.همش سرکلاس میگفت اگ اسهال اینجورچیزاگرفتیدهرگز دکترنرید یانهایت اب بدن تامین میکنه.چون اسهال خودش بایدزهرخودشوبریزه

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
عرق نعنایاکاکوتی بده خب  درضمن من دبیرشیمی م خودش دگتره.همش سرکلاس میگفت اگ اسهال اینجورچیزاگر ...

منم نمیخاستم ببرم ولی خیلی اب بدنش کم شده بود بی حال شده بود یکسره تشنش بود الکترولیتای بدنش بهم خورده بود