2777
2789

میدونم همه در جریان تاپیک های من هستین 

متاسفانه سه سال مداوم اذیت شدم 

همش قهراً طولانی می‌کرد ی ماه دو ماه سه هفته 

خودش و خانوادش عمدا با احساسات من بازی می‌کردن 

مادرشوهرم سال و نیم بعد عقد ک کار از کار گذشته بود  میگفت نباید دلبسته میشدی فقط قرار بوده آشنا بشین در صورتیکه اصلا همچین چیزی نبوده!!!

یا میگفت بابات برای پسرم هیچکاری نکرده (منظورش این بود بهش خونه ای زمینی ماشینی پولی چیزی بده)

خیلی آسیب دیدم چون بعد رابطه کامل ب جای اینکه دیگ محکم بچسبه ب زندگی همش بخاطر رفتارای خانوادش و خودش با من قهر می‌کرد میرفت  اشتیم خودش نمیومد فقط چراغ سبز نشون میداد تا من برم منم از ترس اینکه رابطه کامل داشتیم همش غرورمو میشکستم خیلی منو چزوند خیلی گفتن نداره خیلی چیزا 

من خیلی اذیت شدم نیازاشو برطرف میکردم برخلاف میل باطنی خودم تا ی موقع خیانت نکنه 

واقعا حالم بده اینکه بدون هیج عروسی ای بدون اینکه زیل ی سقف زندگی کنیم فقط تا میتونست ازم سواستفاده کرد 

اینم بگم رابطه کامل خواست من نبود یهویی ...

حتی شبی ک اون اتفاق افتاد ن شرایط خوبی فراهم کرده بود ن جای قشنگی ن هیچیه هیچی

خیلی دل شکستم

تا میتونست فقط میزد و اذیت می‌کرد 

الانم من آدم بده شدم چون جیکم درنمیومد

از اونورم دو سال و نیمه درگیر زگیلیم ک بهم داده من خیلی اذیت شدم ب هیشکی نگفتم حماقت کردم 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز هم درمان نشدی

فکر می‌کنی فهمیدی و از دام وابستگی افراطی خلاص شدی ولی همون دختر وابسته ای هستی که بخاطر کمبود عزت نفست چه این آدم چه آدم بعدی زیر دلشون بهت می‌کنن

با دوتا اکانت مدام تاپیک میزنی 

هنوز کلی جا داری تا تجربه کسب کنی از چنین اتفاقی 

شاید بعد دو سه تا بچه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خودش درخواست طلاق داده

تو چرا ندادی😐💔

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲