2777
2789

دوستان من هفته چهارم بارداریم، خیلی بدنم داغه، پیشانی و شکمم داغه! همش فک میکنم نکنه کرونا گرفتم و این تبه؟

کسی تجربه داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توعم داغه بدنم و همش حس گر گرفتگی دارم مامانم میگه بچم دختره😍ولی تب خیلی زیاد خطرناک و از ع ...

خب منم نمیتونم تفاوتش و با تب تشخیص بدم،

تو این کرونا میترسم دکترم برم😭😭😭

تا ۳۷ و نیم دمای طبیعی بدن هست بالاتر تبه  شاید گرمته

فردا صبح برم اندازه بگیرم، خداکنه چیزی نباشه! بعد از ۳ سال با کلی نذر و نیاز باردار شدم اینم تو این اوضاع کرونا😭😭

اره خیلی ترسیدم، همش رو صورتم و شکمم حوله خیس میزارم 

کار خوبی میکنی عزیزم. تو اولین فرصت بگو همسر یه گریز به داروخونه بزنن برا تب سنج

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
خب منم نمیتونم تفاوتش و با تب تشخیص بدم، تو این کرونا میترسم دکترم برم😭😭😭

مهمترین و شایعترین علامت کرونا فشار ب قفسه سینه ست درحدی ک نتونی راحت نفس بشی و تب درصورتیه ک هی عرق کنی و لرز هم داشته باشی

مهمترین و شایعترین علامت کرونا فشار ب قفسه سینه ست درحدی ک نتونی راحت نفس بشی و تب درصورتیه ک هی عرق ...

خداروشکر فعلا تو تنفس مشکلی ندارم،

من دو هفته تو خونه قرنطینه شدم😭😭