2777
2789
عنوان

بیاین از خسیس ها بگیم

6708 بازدید | 154 پست

ادم خسیس دوروبرتون دارین...چه رفتارایی دارن که شما عصبی میشین....مهمونی ادم خسیس رفتین...

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

وای اره کل خانواده مادریم خسیسن.اصلا نمیتونم نه درکش کنم نه تحملشون کنم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم خیلی خسیسه هر موقع میریم خونشون برای ۲۰ نفر دوتامرغ درست نیکنه کسی سیر نمیشه...ه

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

یکیو داریم تازه عروسه اصلا هم خسیس نیستا ولی اندازه ها دستش نیست مثلا هر دفعه میریم به اندازه  یک نفر انگار کم میاد😑 بعد مامانش همیشه میگه من کم میخورم دلم برای مامانش میسوزه😩 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

مادرشوهرم

اومد سالاد ماکارانی بذاره سس مایونز افتاد شیشه شکست ب هزار تیکه... مادر شوهرم سس رو ریخت رو ماکارانی ها با دلهره خوردیم تازه تو ظرف کشید واسمون ک بیاریم

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

دامادمون   میاد سفر باهامون یا ماشین ما یا ماشین بابام   با اینکه خودش ماشین داره....تمام مسیر از خوراکیا میخورهرستوران میریم گرونترین غدا سفارش میده بعدم میگه غذاش اشغال بود همون نون گوجه میخوردیم بهتر بود   پول دستشویشم ما حساب میکنیم  بعدم همش میگه من باهاتونم خیلی خوش میگذره بهتوناااا    😑😑😑😐😑

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

ما با خواهر شوهرم رفتیم مسافرت قرار بود بریم بیرون نهار بخوریم...شوهرش رفت یه مرغ کوچیک خرید اورد داد زنش درست کنه خیار گوجه ام گذاشت جلو من درست کنم...بعد خود مردا رفتن تفریح

من یه خواستگار پولدار داشتم که میگفت بعد از ازدواج باید کار کنی خرج خودت بدی. منم گفتم اگه بخوام خودم خرج خودمو بدم تو رو میخوام چکار؟ آقا بالاسر برای امر و نهی میخوام؟

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

یدفه ما رفتیم کبابی یه مرده اومد حساب کنه با لهجه اصفهانی گفت چرا صد تومن اضاف گرفتی؟

فروشنده گفت پول ظرفشه. مرده ظرفو از زیر کبابا دراورد کبابا رو ریخت تو همون پلاستیک گفت بگیر پولشو نمیدم🤣

جاریم....ده ساله عروسی کرده همون مانتو و.کیفس پوسته پوسته شده میگیره دستش. موهای سرش سفیده رنک نمیزنه حتی تو عروسی نزدیکان..دندونش خراب شه میکشه پر نمیکنه...میگه هروقت پولدار شدم میکارم