2777
2789
عنوان

فرزند دوم

132 بازدید | 5 پست

سلام  دوستان عزیز. من ی پسر چهار ساله  دارم .از همه لحاظ  خدا را شکر خوبه فقط ی دفعه   خیلی بهونه میگیره. مثلا  اگه  با هزار التماس  راضی شد بذاره ما کانال تی  ی را عوض  کنیم یهو یادش می افته  که  برنامه کودک تموم شد تقصیر شماهاس ک عوض  کردین.گاهی اینقد کشش میده که حتی مارا هم میزنه  و در نهایت خودش هم باید کتک بخوره تا قضیه  فیصله  پیدا  کنه.البته خیلی کتاب براش می خونم تو غصه ها این رفتارش را غیر مستقیم  بد میدونم.خودش هم نظر می ه که بله داد زدن و کتک کار بدیه. ولی سری بعد روز از نو روزی از نو.حالا بنظر تون بچه  دوم کمک میکنه با کاهش این تنش یا بدتر میشه..لطفا با تجربه ها کمک کنن ممنون.

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

نه بدترش میکنه. یا باید زودتر میاوردی یا صبر کن بره مدرسه بعد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم دخترم4سالشه همین جور

اقتضای سنشه 

حرف شما عین اینه که زن و شوهر اختلاف دارن میگن یه بچه بیاری درست میشه

واقعا درست میشه؟

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 

بجای کتک بی محلش کن انگار که اصلا نمیبینش و صداشو نمیشنوی هیچ واکنشی نداشته باش کاملا خنثی باش

بچه دوم ربطی نداره ولی بیار واسه خودت خوبه

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره