مادرشوهرم عربه پسرم۲۰ماهشه هرچقد منوشوهرم بهش میگیم بابچه عربی حرف نزن نمیفهمه.جلوشوهرم قسم میخوره میگه حرف نمیزنم جلوچشم خودم بهاش عربی حرف میزنع دوباره قسم میخوره میگه کی کجا پسینی من چشامم گوشام ایراد داره؟تازه ب پسرم ب عربی گفت بیا بیا پسرمم پشت سرش تکرار کرد انقد عصبی شدم ک خاستم بگیرم خفش کنم ولی بهش گفتم ب شوهرم میگم بازم قسم خورد گفت کی کجا.بخدا عاصی شدم از دستش بخاطرش همش باشوهرم دعوامیکنم شوهربیچارمم تقصیری نداره تقصیراین عفریته س چیکارکنم بنظرتون؟؟
استاتر ما چهارتا نوه داریم داداش بزرگم خیلی پیش میآد عربی حرف بزنه ولی خانمش بلد نیست داداش ک ...
الان پسر دوساله من کمو بیش داره عربی حرف میزنه من از دست تنهایی میفرستمش پیشش اون داره بامن اینکارو میکنه حالامن بدرک پسرخودش اینهمه بهش میگه هم محل نمیزاره
کاش۲۴ساعت بود میاد خونم درنمیزنه بعد هرچی میبینه میره میگه اونسری باشوهرم درازکشیده بودم همینطور اوم ...
خب عزیزم اگه میشه درو قفل کن تا مجبور شه در بزنه.و اینم بگم شما هرجور میخوای باش ولی توروخدا کاری نکن شوهرت با مادرش بد برخورد کنه.هرچی باشه مادرشه و کلی سختی کشیده تا بچش بزرگ شده.انشاالله زندگی شما هم پر از آرامش بشه
توخونه باهم زندگی میکنیم البته من خونم جداس یه گوشی حیاته خونه اونم جداس هرکی خونه جدا داره ولی خدام ...
آها اینطوری خیلی بده😔متاسفانه بعضی مادرشوهر ها هم به عمد کاری میکنن که عروسو حرص بدن😔سعی کن حساسیت نشون ندی چون بیشتر اذیت میکنه بی تفاوت باش کارت الفبا و کتابای آموزش فارسی بگیر که بذا پسرت جذابیت داشته باشه برنامه کودک های رنگارنگ بگیر براش که دیدن کارتون رو به اونجا رفتن ترجیح بده یه جوری مدیریتش کن که مادرشوهرت فکر نکنه موفق شده لجت رو دربیاره