2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حرصم میدهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 123 پست
وااای نه ماکربلامیریم هرسال میریم خونه ی یکی ازآشناهاکه چن ساله پیش اتفاقی دوست شدیم خداییش آدمای گل ...

هیزیشون واسه اینه که زنای ایرانی نسبت به زنای خودشون سفیدترن خوششون میاد😁😁😁

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
بچه بیشتر زبان پدرومادرشو یادمیگیره تامامانبزرگش_عزیزم نگران نباش الان بچه هایی که تواردبیل واذربایج ...

درست میگی صحیح.ولی خب بهم فشار میاد قسم دروغ میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این طور نمیشه  آخه دیدم که میگم، زن عموی من ترک، عموم بختیاری  بچه هاش بختیاری با ...

مادر من ترکه بابام بختیاری هردوتا گویشو بلدیم منو داداشم امافارسی حرف میزنیم گاهی بهمون میگن اثن لهجه تهرانی دارید😂

استاتر ما چهارتا نوه داریم داداش بزرگم خیلی پیش میآد عربی حرف بزنه ولی خانمش بلد نیست  داداش ک ...

الان پسر دوساله من کمو بیش داره عربی حرف میزنه من از دست تنهایی میفرستمش پیشش اون داره بامن اینکارو میکنه حالامن بدرک پسرخودش اینهمه بهش میگه هم محل نمیزاره

کاش۲۴ساعت بود میاد خونم درنمیزنه بعد هرچی میبینه میره میگه اونسری باشوهرم درازکشیده بودم همینطور اوم ...

خب عزیزم اگه میشه درو قفل کن تا مجبور شه در بزنه.و اینم بگم شما هرجور میخوای باش ولی توروخدا کاری نکن شوهرت با مادرش بد برخورد کنه.هرچی باشه مادرشه و کلی سختی کشیده تا بچش بزرگ شده.انشاالله زندگی شما هم پر از آرامش بشه

خب چندنفر ب یه نفر.من یه نفرم شوهرمم سرکاره ب بچها برادرشوهرم میگه برین بابچه عربی حرف بزنین اگ نزار ...

اصلا حرص نخور بشین برا بچت شعرای فارسی بخون

همش بزن شبکه پویا برنامه کودک صدا بده بزا پسرت گوشش عادت کنه

نوار شعر و قصه بگیر تو خونه پخش کن

هروقت دیدی مادرشوهرت باهاش عربی حرف میزنه همون کلمه رو فارسیشو هی تکرار کن

تامااام

کاش۲۴ساعت بود میاد خونم درنمیزنه بعد هرچی میبینه میره میگه اونسری باشوهرم درازکشیده بودم همینطور اوم ...

می فهمم چی میگی، بلاخره بزرگ شده اهوازم

خیلی تفاوت فرهنگی وجود داره، هر چند نمیشه اینجا بازگو کرد

فقط بهت توصیه میکنم هر چه سریع تر خونه ت رو جدا کنی

خب عزیزم اگه میشه درو قفل کن تا مجبور شه در بزنه.و اینم بگم شما هرجور میخوای باش ولی توروخدا کاری نک ...

ایشالا عزیزم.اینهمه بدی میکنه من یکیشم ب شوهرم نمیگم ولی منم انتظار دارم مث خودم برخورد کنه.همش دنبالمه ببینه کجامیرم باکی میرم چی میخورم مامانم چی میگه عاصی شدم دیگه

می فهمم چی میگی، بلاخره بزرگ شده اهوازم خیلی تفاوت فرهنگی وجود داره، هر چند نمیشه اینجا بازگو کرد ...

واقعا تفاوتا زیاده اوایل ازدواجمون شوهرمم مثل مادرش بود ولی خودشو درست کرد.خونمون جداعه ولی حیاتمون یکیه.مگه من دودیقه تنهامیتونم صحبت کنم باشوهرم همش ور دلمونه

ایشالا عزیزم.اینهمه بدی میکنه من یکیشم ب شوهرم نمیگم ولی منم انتظار دارم مث خودم برخورد کنه.همش دنبا ...

ان شالله زودی بری خونه سوا خیالت راحت بشه

مادر من ترکه بابام بختیاری هردوتا گویشو بلدیم منو داداشم امافارسی حرف میزنیم گاهی بهمون میگن اثن لهج ...

اینا ترک بروجن اند، فارسیشون هم با لهجه است 😂 وقتی بختیاری حرف میزنن ما فقط تعجب نگاه می‌کنیم

توخونه باهم زندگی میکنیم البته من خونم جداس یه گوشی حیاته خونه اونم جداس هرکی خونه جدا داره ولی خدام ...

آها اینطوری خیلی بده😔متاسفانه بعضی مادرشوهر ها هم به عمد کاری میکنن که عروسو حرص بدن😔سعی کن حساسیت نشون ندی چون بیشتر اذیت میکنه بی تفاوت باش کارت الفبا و کتابای آموزش فارسی بگیر که بذا پسرت جذابیت داشته باشه برنامه کودک های رنگارنگ بگیر براش که دیدن کارتون رو به اونجا رفتن ترجیح بده یه جوری مدیریتش کن که مادرشوهرت فکر نکنه موفق شده لجت رو دربیاره

و خدایی که به شدت کافی است