مادرشوهرم عربه پسرم۲۰ماهشه هرچقد منوشوهرم بهش میگیم بابچه عربی حرف نزن نمیفهمه.جلوشوهرم قسم میخوره میگه حرف نمیزنم جلوچشم خودم بهاش عربی حرف میزنع دوباره قسم میخوره میگه کی کجا پسینی من چشامم گوشام ایراد داره؟تازه ب پسرم ب عربی گفت بیا بیا پسرمم پشت سرش تکرار کرد انقد عصبی شدم ک خاستم بگیرم خفش کنم ولی بهش گفتم ب شوهرم میگم بازم قسم خورد گفت کی کجا.بخدا عاصی شدم از دستش بخاطرش همش باشوهرم دعوامیکنم شوهربیچارمم تقصیری نداره تقصیراین عفریته س چیکارکنم بنظرتون؟؟
وای چه خوب منم دوست دارم کردی و ترکی یاد بگیرم شما آموزشگاه زبان خانگی دارین😀😘
خخخخ تازه من یک سالم بخاطرکارشوهرم زاهدان زندگی کردم
زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
خب بچه فردا میخاد بره مدرسه دوکلام فارسی بلد نیس من خودمم لرم ولی بابچم فارسی حرف میزنم
بچه بیشتر زبان پدرومادرشو یادمیگیره تامامانبزرگش_عزیزم نگران نباش الان بچه هایی که تواردبیل واذربایجان زندگی میکنن تومدرسه فارسی نمیتونن صحبت کنن اوناکه همه فامیلشون ترکی صحبت میکنن
اخه عرب دیدنی میترسم ازشون. حس بد پیدا کردم😢😭😭😭 الانم استارتر گف مادشوهرش عربه ترسیدم ناخودااگاه ...
وااای نه ماکربلامیریم هرسال میریم خونه ی یکی ازآشناهاکه چن ساله پیش اتفاقی دوست شدیم خداییش آدمای گلین مهربون اینم بگم که یکم عرباهیزن
زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
کاش۲۴ساعت بود میاد خونم درنمیزنه بعد هرچی میبینه میره میگه اونسری باشوهرم درازکشیده بودم همینطور اومد داخل بعد رفت نشیت پیش فامیلاشوهرم ک رفتم تواتاق دیدم پسرمو زنش بغل همن اخه این چ کاریه