2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حرصم میدهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 123 پست
وای چه خوب منم دوست دارم کردی و ترکی یاد بگیرم شما آموزشگاه زبان خانگی دارین😀😘

خخخخ تازه من یک سالم بخاطرکارشوهرم زاهدان زندگی کردم

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتم بخواد 😎😁

🥴🥴خب نمیخواد

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
من خودمم خوزستانی هستم ولی موقع حرف زدن لهجه عربی ندارم 

خیلیا خودشون متوجه نمیشن ک لهجه دارن

به ندرت پیدا میشن اونایی ک لهجه ندارن

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
نه عزیزم عربی طوریه ک اگه یاد بگیره موقع فارسی صحبت کردن لهجه داره دیگه من خوزستان هستم  و نگ ...

خب لهجه داشته باشه چی میشه

مثلا من خودم تورکم موقع فارسی حرف زدن لهجه دارم ی کم

یا بچه هام وقتی تورکی حرف میزنن لهجه فارسی دارن چه ایرادی داره؟

کلا یاد گرفتیم همه چیو سخت کنیم واسه خودمون

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
خب  بچه فردا میخاد بره مدرسه دوکلام فارسی بلد نیس من خودمم لرم ولی بابچم فارسی حرف میزنم

بچه بیشتر زبان پدرومادرشو یادمیگیره تامامانبزرگش_عزیزم نگران نباش الان بچه هایی که تواردبیل واذربایجان زندگی میکنن تومدرسه فارسی نمیتونن صحبت کنن اوناکه همه فامیلشون ترکی صحبت میکنن

خب  بچه فردا میخاد بره مدرسه دوکلام فارسی بلد نیس من خودمم لرم ولی بابچم فارسی حرف میزنم

مگه مادرشوهرت ۲۴ ساعته پیش بچته؟

همیشه پیشتونه؟

توخونه باهم زندگی میکنیم البته من خونم جداس یه گوشی حیاته خونه اونم جداس هرکی خونه جدا داره ولی خدامیدونه چقد فضول زندگیمه ازهرچیزی میخاد سردربیاره انقد پر میشم ک بچه دوسالمو میزنم بعدش میشینم گریه میکنم

اخه عرب دیدنی میترسم ازشون. حس بد پیدا کردم😢😭😭😭 الانم استارتر گف مادشوهرش عربه ترسیدم ناخودااگاه ...

وااای نه ماکربلامیریم هرسال میریم خونه ی یکی ازآشناهاکه چن ساله پیش اتفاقی دوست شدیم خداییش آدمای گلین مهربون اینم بگم که یکم عرباهیزن

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))

عزیزم این طور نمیشه 

آخه دیدم که میگم، زن عموی من ترک، عموم بختیاری 

بچه هاش بختیاری با لهجه ترکی صحبت میکنند 😂

بچه چون بیشتر با مادرش، لهجه اش مثل مادرش میشه

مگه مادرشوهرت ۲۴ ساعته پیش بچته؟

کاش۲۴ساعت بود میاد خونم درنمیزنه بعد هرچی میبینه میره میگه اونسری باشوهرم درازکشیده بودم همینطور اومد داخل بعد رفت نشیت پیش فامیلاشوهرم ک رفتم تواتاق دیدم پسرمو زنش بغل همن اخه این چ کاریه

نمیدونم فک مبکنم از هر چی ایرانیه متنفرن اونا از ما حوششون نمیاد. خو منم میترسم مامانم رفته بود کربل ...

عزیزم تو فیلمه اونا عرب نبودن ی کم دقت کن برا سیستان بلوچستان بودن سنی بودن ولی عرب نه

بعدشم عربای کشورای دیگه چه ربطی به کشور خودمون دارن

عزیزم این طور نمیشه  آخه دیدم که میگم، زن عموی من ترک، عموم بختیاری  بچه هاش بختیاری با ...

خب چندنفر ب یه نفر.من یه نفرم شوهرمم سرکاره ب بچها برادرشوهرم میگه برین بابچه عربی حرف بزنین اگ نزارم بچه بره پیششون باز میاد گلایه میکنه