2821
2789
عنوان

کمپین تحریم مسافرت عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 105 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انروز شنیدم قمی ها رو  کتک زدن 🙄 تایید نمیکنم ولی زبون ننیفهمن به زور متوسل شدن😕

دیشب من یه پلاک قم دیدم وای بخدا از تو ماشین هم‌میترسیدم.

همه شون که برای تحصیل و کار و... قم بودن اومدن

تمام خوشی های زندگیم رو دادم برای دلخوشی پسرام.هر کی بچه نداره به حرمت نام اعظم الهی دامنش سبز بشه
فدات حتما خودم که واقعا نگرانم

نگران نباش 

شما قوی تری چون دو نفره با نی نی قهرمانت کردنا رو شکست میدین و کرونا که هیچ 

هیچ بدی دیگه  هم  به شما نزدیک نمیشه

تمام خوشی های زندگیم رو دادم برای دلخوشی پسرام.هر کی بچه نداره به حرمت نام اعظم الهی دامنش سبز بشه
دیشب من یه پلاک قم دیدم وای بخدا از تو ماشین هم‌میترسیدم. همه شون که برای تحصیل و کار و... قم بودن ...

من خودن شمالم بیرون نمیرم ولی یکی دوبار رفتم شهر پر بود از مسافر چه خبرتونه اخه ادعای فرهنگ و شعورشونم میشه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
خدا سلامتی به شما بده.اما ارایشگر من زنگ زده میگه سالن باه بیا گفتم این ویروس چی گفت ضدعفونی دارم گف ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم

خدا به همه روزی و سلامتی خوب بده

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

میشه کمکم کنید .من بلیط گرفته بودم واسه  عید .کنسل میخوام کنم .بلیط هواپیما رو کلا پس میدن .ولی هتل رو میگن ۸۰۰ جریمه کنسلی باید بدی.درصورتیکه توی شرایط خاص مث الان کل پولو باید پس بدن بهم جز قانون نیست.کجا باید شکایت کنم؟

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
میشه کمکم کنید .من بلیط گرفته بودم واسه  عید .کنسل میخوام کنم .بلیط هواپیما رو کلا پس میدن .ولی ...

تعزیرات شکایت کن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
میشه کمکم کنید .من بلیط گرفته بودم واسه  عید .کنسل میخوام کنم .بلیط هواپیما رو کلا پس میدن .ولی ...

کجا رو نمیدونم ولی به ۱۱۳ اطلاعات زنگ بزنی جوابتو میدن

شیراز هم ممنوع کرده اسکان مسافری نداریم خداروشکر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببخشید ها.تو رو خدا ناراحت نشید مشهد هم نیاید بخدا من خودم مشهدی هستم ولی هیچ سالی سال تحویل حرم نرفتم فقط به خاطر زایر امام رضا .میگم از راه دور میان به امید زیارت .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
2825
2823
2791
2779
2792