2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بعضیا پستن😔😔

وقتی میبینمش حالم بهم میخوره.اون خانم هم بهش میگه بهم پیام نده به خانمت میگم.اهمیت نمیده بعد از مدتی دوباره شروع میکنه پیام های عشق و عاشقی میده شب قبل عروسی هم بهش پیام داده بود منتظرتم بیای عروسیم...

نه به اونی که شوهرت شد 

با توجه به حرف های ننهحسین باید بدم تا شوهرم بشن 😂خوب اگه ندم که شوهرم نمیشن، خوب اگه بخوام اول هم بدم همه میکنن منو🙈 اگه ندم بي شوهر میمونم 😂

اصلا یه چیزی یه شرایطی یه ویژگی های میزارم هرکی اینارو داشت به اونا میدم تا شوهرم بشن🤣اما اینم بگم باید اول شوهرم بشن بعد هرروز بهشون میدم 😂

میگن اونهایی که DNA شون شبیه همه همدیگه رو جذب میکنن 

اینو نمیدونم چقدر علمیه فقط شنیدم 

میگن به خاطر نوع دی ان ای هر کسی یه بویی از خودش ساطع میکنه که بدن شخص مقابل اگه دی ان ای خودشم شبیهش باشه عاشقش میشه

بستگی داره چی تو زندگی براشون اولویت باشه، اگه اولویت رو خوب انجام بدی دلبسته و قدردان ت میشن، مثلا شوهر من اگه تایید یا تحسینش کنم خیلی تاثیرگذاره و توجه و محبت‌ش بیشتر میشه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

با توجه به حرف های ننهحسین باید بدم تا شوهرم بشن 😂خوب اگه ندم که شوهرم نمیشن، خوب اگه بخوام اول هم ...

اوا خاک به سرم چه ریلکس 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

[QUOTE=126979593]با توجه به حرف های ننهحسین باید بدم تا شوهرم بشن 😂خوب اگه ندم که شوهرم نمیشن، خوب اگه بخوام اول هم ...[/QUOTا

آقا چرا حرف تو دهنم میزاری؟اونوقت اون دنیا یقما بگیری بگی تو گلتی .نه والله  میگم آخه دختر تو اول شوهر کن بعد بیا جذبش کن

نی نی سایتیا حتما کتاب «سه دقیقه در قیامت »رو بخونید .معجزه میکنه .

شوهرم همکلاسیم بود، عاشقم شد، هر چی فکر میکنم نمی دونم عاشق چی شد🤣 آخه خانواده شون مذهبی، از این مدل که زن ها صداشون در نمیاد و شوهرشون با پیشوند آقا صدا می‌کنند 😆

حالا من از این دختر ژیگول ها

البته یه ویژگی که داشتم این بود که ارتباط اجتماعیم خوب بود اما با پسرا جدی و با حد مرز رفتار می کردم و خیلی احترامم رو داشتند