2777
2789
داماد مثلا عاشق این دختر شده بود تو دانشگاه با مخالفت مامانش قبولش کرد میگفت حتما همین میخوام بعد از ...

خوب لین بی وفایی ها در وجود بعضی خانومام هست

کلا انسانیت کم رنگ شده

ادما قدر داشته هاشونو نمیدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داماد مثلا عاشق این دختر شده بود تو دانشگاه با مخالفت مامانش قبولش کرد میگفت حتما همین میخوام بعد از ...

واقعا 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

واقعا 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
خوب لین بی وفایی ها در وجود بعضی خانومام هست کلا انسانیت کم رنگ شده ادما قدر داشته هاشونو نمیدونن

نه عزیزم آقای داماد داره خیانت میکنه.با وجودی که با عشق وعاشقی بوده ازدواجشون و با انتخاب خودش بوده

خخخخ منم فکرشو نمیکردم که یکی بگه چیزمون رو بدیم به خودمون جذب میشن 🤣🤣 داشتم فکر میکردم یه جوا ...

چیزمون خخخخ البته با دل و جون بدیم و عشوه زنانگی رو داشته باشیم همیشه هم از خودش و سالارش تعریف کنیم دیگه چی میخاند؟به خداوندی خدا جذب میشه با چسب یک دو سه اگه دیدی حالاها حالاها دست از سرتون برداره 

نی نی سایتیا حتما کتاب «سه دقیقه در قیامت »رو بخونید .معجزه میکنه .