2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اینکه توشرایط بدش کنارش باشی و تنهاش نذاری همیشه باهاش صادق باشی بهش احترام بذاری مثل یه دوست صمیمی باشی باهاش.همیشه پیشش شادباشی بهش روحیه باشی و یاداوری کنی ک عاشقشی.البته ممکنه پرروبشه ولی همینا  ب ذهنم رسید😁😁😁😁

چند شب پیش عروسی بودیم اینجاذهنوز تالار کنسل نشده رقص دونفره عروس وداماد بود من اشک توچشمام جمع شده ...

چرا

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
بنظرم اینکه توشرایط بدش کنارش باشی و تنهاش نذاری همیشه باهاش صادق باشی بهش احترام بذاری مثل یه دوست ...

اینا واقعا خوبه ولی بعضیا نمک نشناسن

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
خخخخ اگه بدم که همه میان شوهرم میشن که 🤣🤣 من یکی رو میخوام که شوهرم بشه  یعنی به کدومشون بدم ...

به همونی که شوهرت میشه بده   فقط و فقط و فقط حلال و طیبش 

نی نی سایتیا حتما کتاب «سه دقیقه در قیامت »رو بخونید .معجزه میکنه .
خخخخ اگه بدم که همه میان شوهرم میشن که 🤣🤣 من یکی رو میخوام که شوهرم بشه  یعنی به کدومشون بدم ...

نه به اونی که شوهرت شد 

چرا آخه

داماد مثلا عاشق این دختر شده بود تو دانشگاه با مخالفت مامانش قبولش کرد میگفت حتما همین میخوام بعد از اینکه عقد کردن تو اینستا همین پسره به یه از اقواممون که متاهل هم هست ابراز علاقه میکنه اینم هرچه جوابش نمیده آقاهه ول کن نیس شب همش پیام عاشقانه میفرسته.حالا همون شب همچنان با عروس میرقصید و بهش توجه میکرد هرکه میدید میگفت عاشق تر از این ها کسی نیست.دلم برا خودم به عنوان زن بودن سوخت..