2777
2789
عنوان

مامانای خیلی حساس وزودرنج روبچشون بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست
من خونه مادرم اصلا کسی بش نمیگه بالا چشمش ابرو اگه خودمم بخام بش بگم نکن و بشین مامانم منو دعوا میکن ...

واقعا حرفت درسته

منم میرم خونه خودم 

هرسری پشت دستموداغ میکنم که نرم دیگه

هی زنگ میزنن وای دلمون تنگه و...

ولی توقع دارن بچه هیییییچ کاری وصدایی نکنه منم خودم وسواس فکری واظطراب دارم این چیزارومیبینم فک میکنم بچم واقعا یه چیزیش هست وعصبی ترمیشم

خخخخ دقیقا مثه قوم شوهر منن ولی من برام مهم نیست

منم دست خودم نیست رنگم عوض میشه از حرص مشخص میشه حالمو گرفتن...دنبال اینم یه بهر حالشونو بگیرم ولی نمیدونم چطوری

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حرفت درسته منم میرم خونه خودم  هرسری پشت دستموداغ میکنم که نرم دیگه هی زنگ میزنن وای د ...

ی بار سر بچم داد زد مادر شوهرم بخدا همچین تشری ب مادرشوهر زدم ک مات نگام کرد  شوهرم تعجب کرد جلومادرشوهرم داد زد سرم ک ب توچه بچه اونم هست شوهرمم همونجا شستم انداختن رو بند دیگه حرات نکردن سرش داد بزنن

ی بار سر بچم داد زد مادر شوهرم بخدا همچین تشری ب مادرشوهر زدم ک مات نگام کرد  شوهرم تعجب کرد جل ...

منم دقیقا عین توام 

یعنی هرکی باشه جرش میدم 

خوب بچست 3سالشه چطور اون بفهمه ولی تویی که60سالته نمیفهمی.خسته شدم ازبی عقلیشون دیگه

دخترشماهم خیلی شیطونه?

چه کارایی میکنه?

دست بذار رو نقطه ضعفشون پ  اونا با اعصاب و روان ما بازی کنن ما هیچی

یعنی اون بچه اونقدر انگولک میکنه پسر منو که کار بچم فقط فرار وجیغه.از خودش دفاع کردنی اونو هل میده اونا هپ میگن پسرت دست بزن داره.پسرم هرچی برمیداره اونو یاد دادن بیاد ازش بگیره از اسباب بازی بگیر تا میوه حتی.

اونسری گفتم اندیا جان ازش نگیر همه چیو افرین..وای اون بچه بغض کرد مادرش داشت پاره میکرد خودشو منم از حرصم نگاش نمیکردم

یعنی اون بچه اونقدر انگولک میکنه پسر منو که کار بچم فقط فرار وجیغه.از خودش دفاع کردنی اونو هل میده ا ...

پ بگو تو مادری  ما نیستیم عجبا انقد حرصم میگیره ب اینجور ادما تو هم نرو هرجا ک انرژی منفی بهت میون نرو منم اولا همینحور بودم انقد اذیت میشدم تازگیا ب خودم اومدم وگرنه مثه ساده ها مینشستم حرف میخوردم

منم دقیقا عین توام  یعنی هرکی باشه جرش میدم  خوب بچست 3سالشه چطور اون بفهمه ولی تویی که6 ...

اره من خیلی شیطونه باور کن اصلا از وقتی بیدار میشه دیگه نمیشینه فقط راه میره با همه چی هم کار داره حتا با راه رفتن من غذا بهش میدم نمیشینه خب چیکارش کنم شیطونه ینی بزنمش من اصلا کارش ندارم بیخیال نیستما کنترلش میکنم هرجا نیریم نمیذارم چیزی بشکنه یا چیزیو خراب کنه ولی فقط خودم دوس ندارم کسی سرش داد بزنه

پ بگو تو مادری  ما نیستیم عجبا انقد حرصم میگیره ب اینجور ادما تو هم نرو هرجا ک انرژی منفی بهت م ...

از خدامه نرم.سر همین نرفتن و کم رفتن ۲ ساله با شوهرم هروز جنگ داریم