2777
2789

سلام خانوماتوروخدانظرواقعیتونوبگین کسی هم هست مثل من?من خییییییلی روپسرم حساسم البته اول تعریف کنم بعدببینم حق دارم یانه

من پسرم اظطراب شدیدداره وشیطونی وورجه وورجه زیادمیکنه

خیلی هم زودرنجه

خونه مامان خودم وپدرشوهرم ایناکه برم حتی بره به لباسشویی هم نگاه کنه دعواش میکنن اینم خودش اظطراب داره بدترمیکنه وشیطون ترمیشه من خودم میسازم سرگرمش میکنم ولی خیلی ناراحت میشم توقع دارم درک کنن چون خودم کنترلش میکنم

وقتی میبینم اون شیطنت میکنه ونمیشینه یاکسی چیزی بگه بهش یه حالت عصبی شدن شدیدمیگیرم وقلبم دردمیگیره 

اظطراب شدیدمیگیرم باتپش قلب ودنیابرام تیره وتارمیشه اصلا یه حس خیلی بد

کاش منم بیخیال بودم من کلا ازاول زندگیم حساسم.حالاروپسرم بدتر.چکارکنم این حساسراغم نیاد?بخداخیلی کم جایی میرم 

بیشترازحال خودم ناراحتم که حالم اینجورد میشه 

بنظرتون حق دارن بهش حرف بزنن?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی حساسم...بچه خواهر شوهرم خیلی اذیت میکنه پسرمو ولی جرات ندارم بگم نکن یعنی برمیگردم خونهه تا ۱۰ روز مریض میشم...هروزم خونه مادرشوهرمه نمیتونم نبینمشون متاسفانه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
دقیقا منم مثه توام اگه کسی چیزی ب دخترم بگه جرش میدم و پامیشم میام خونم و تا چندروز عصبی ام

منم همینم 

خودم دارم عذاب میبینم

حالا بامامانم بحث کردم وقهرکردم اومدم خونه پدرشوهرم اینجابدترشد

حال خودمم خرابه  

با دو ساعت تحمل چیزی ازشون کم نمیشه که بچه رو ناراحت کنن مگه همیشه اونجایی

اگه کار بدی میکنه اره بهتره تذکر بدن ولی بازم خودت داری کنترلش میکنی دیگه بهتره خودت تذکر بدی نه کس دیگه 

نظر من حق دارن دعوا کنن هرکس خونه زندگی‌ش واسش عزیزه چون شما رو بچه‌ت حساسی نمیشه که اونا از وسیله ...

آره منم این حقومیدم بهشون

ولی من بعدسه ماه3روزه اومدم

مشکل پسرمم میدونن که اظطراب داره ودارومصرف میکنه ومشاوره میبرمش بخدا دبگه ازجایی نرفتن خسته شدم

منم همینم  خودم دارم عذاب میبینم حالا بامامانم بحث کردم وقهرکردم اومدم خونه پدرشوهرم اینجابدت ...

من خونه مادرم اصلا کسی بش نمیگه بالا چشمش ابرو اگه خودمم بخام بش بگم نکن و بشین مامانم منو دعوا میکنه میگه بچس ولی خونه پدرشوهرم نه مادرشوهدم سر وسایل خونش خیلی حساسه دختر منم با همه چی کار داره بخاطر همین روابطمو باهاشون کم کردم بچس  ینی چیکارش کنیم اگه عقلش میرسید شیطونی نمیکردن چی بهتر از اعصاب خودم تنهایی تو خونه رو تحمل میکنم نمیرم جایی

پسرت مگه چه شیطنتی میکنه که ناراحت میشن ؟نهایتش به نیکی ها دست میزنه 

بخدابعد3ماه اومدم بخاطراین ویروس چون اینجاهنوزموردی نبوداومدم بمونم 

روزاول خوب بودن خودم که خیلی باهاشون خوبم بخدا

همیشه هم کمکشون میکنیم ازهرلحاظ

پسرم قرص ریسپریدون مصرف میکنه بخاطراظطرابش وخیلی بی قرارش کرده وکم طاقت ازطرفی هم بچست ونمیتونه یجابشینه ولی ایناانگار خودشون بچه بزرگ نکردن نمیدونن بچه 3ساله نمیتونه یجابشینه هرکارمیکنه یه چیزی بهش میگن منم تحمل کردم تادیشب که دیگه گریه کردم وحالم بدشد