2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرس فروشگاه: اهواز -

خیابان اصلی منبع آب نبش خ۱۷

تلفن تماس : ۰۹۳۷۶۸۶۹۰۹۱

ارسال به سراسر ایران

.

.

نمونه خرید مشتریها (جهت اعتمادسازی)👇👇👇👇

@nemonekhared

.

.

جهت ارتباط و سفارش 👈  @Masoudmhp

.

نحوه سفارش👈 @khared_ahwaz_takhfif

من تمام جهیزیم رو جنوب خریدم ولی باید خودت بری و حسابی جنس اصل رو بشناسی از مدل یخچالی ک من داشتم سه تا بود یک شکل باید جنس شناس باشی ک نره تو پاچت اینترنتی ک اصلا نمیشه

سلام عزیزم ببخشید میگم چیزایی ک سفارش دادی و واستون فرستادن؟؟؟؟؟؟ 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
مغازشون اهوازه من سفارش دادم بفرستن ولی اصلا شناخت ندارم 

عزیزم فرستادن واستون؟؟؟ 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

عزیزممم ارسال کردن واستون؟؟؟