2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

56 بازدید | 7 پست

@nininaz1399

دورهمی مامانی 99و استفاده از تجربیات همدیگه

در طول بارداری

و تربیت فرزند.

آداب همسر داری

اشپزی

توهین و بی ادبی=ریمو

ورود اقایون ممنوع⛔

برای سلامتی منو نی نیم صلوات میفرستی؟مرسی

س گلم خوش اومدی به جمع مامان ها ۹۹انشاءالله چه ماهی فارغ میشی 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریور...بیا گروهمون

منم مرداد انشاءالله تلگرام جمع هستید 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
منم مرداد انشاءالله تلگرام جمع هستید 

میام گروه تون