2777
2789
عنوان

کمبود وزن نوزاد

209 بازدید | 17 پست

دخترم با وزن ۳۶۰۰ دنیا اومد .الان شش و نیم ماهه شده تازه ۶ کیلو شده.سه ساعت یه بار۷۰ سی سی شیر میخوره و شیرخودمو نخورد‌‌.غذا هم اصلا نمیخوره با قطره چکون بهش میدم.تازگیام که دندون درآورده وضع بدتر شده .سوپرامیل میدم بهش.کسی می دونه چیکار کنم وزنش خوب شه؟

دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بچه اول من وقتی دنیا اومد ۲کیلو بود ،افسردگی گرفتم بعدش،اینقد شیر خشک ومکمل دادم بهش اثر نکرد،ژنتیکی لاغره،الانم ۵سالشه بشدت لاغره

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

منم سوپرامیل میدم بچه منم غذا کمکی تف میکنه بیرون،اما من به زور شیرشو زیادتر کردم ۷۰ تا خیلی کمه،حداقل۱۰۰ تا بده اینقد بده عادت میکنه سر شیشه شو گشادتر کن راحت مک بزنه خسته نشه شاید بار اول بالا بیاره امابعد میخوره

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟
منم سوپرامیل میدم بچه منم غذا کمکی تف میکنه بیرون،اما من به زور شیرشو زیادتر کردم ۷۰ تا خیلی کمه،حدا ...

چندماهشه بچتون؟غذا نمیدین؟ به تدریج شیرشو زیادتر کردین؟

تنها کار که صد درصد جواب اب میده اینه که شیر ش رو اضافه کنی.

۱ سال اول  وزن دهی  فقط باشیر

من بچم شیشه هم نگرفت با سرنگ بهش شیر دادم.

هر ۲ ساعت ۱۲۰ تا.

الان ماشاللا تو رژیمه 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
تنها کار که صد درصد جواب اب میده اینه که شیر ش رو اضافه کنی. ۱ سال اول  وزن دهی  فقط باشی ...

چندوقتش بودتوپول شد؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

تا ۴ ماه شیر خودمو خورد.

از همون اول هم چون خوب شیر میخورد ماهی یک و نیم اضافه میکرد.

از ۴ ماه سینه رو پس زد فقط تو خواب میخورد.

براش میدوشیدم با سرنگ میدادم .

بعدش شیرم خشک شد دیگه کلا شیر خشکی شد.

تولد۳ کیلو بود ‌.

۷ ماهگی با شیر خودم ۹ کیلو بود.

از ۷ به بعد کلا با  شیرخشک ماهی یک کیلو ۸۰۰ اضافه میکرد.

۱ سالگی شد ۱۶ کیلو.

از  ۱ سالگی  شیر ش رو  خیلی خیلی کمتر کردم ..۱۷ ماهگی ۱۸ کیلو و ۴۰۰ بود.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
تا ۴ ماه شیر خودمو خورد. از همون اول هم چون خوب شیر میخورد ماهی یک و نیم اضافه میکرد. از ۴ ماه سین ...

خدا حفظش کنه.دختر من در مقابل یک سی سی اضافه مقاومت میکنه و لباشو به هم می دوزه و گریه می کنه.منم با قطره چکان بهش شیر میدم

عزیزم منم پیر  شدم تا دخترم ۱۸ ماهه شد.

بچه ی ۶ ماهه رو با کلیپ و موبایل  وپیام بازرگانی شیر میدادم.

الانم همینه

شبی چند بار هم برا شیر ش بیدار میشدم و تو خواب با سرنگ بهش میدادم

تنها کار که صد درصد جواب اب میده اینه که شیر ش رو اضافه کنی. ۱ سال اول  وزن دهی  فقط باشی ...

شما سال اول در کنار شیر،بهش غذای کمکی هم دادین؟