2777
2789
عنوان

باز بودن دهانه رحم ۱سانت...لطفا یه لحظه بیاین کسایی که تجربه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته سی درد های پریودی داشتم تا روز اول هفته 40 که کیسه آبم پاره شد ....شب قبل از پاره شدن کیسه آب هم درد داشتم اما صبح که کیسه آبم پاره شد دردم کم شده بود خاطره زایمانمو نوشتم

زايمان خيلي درد داره نميخوام بترسونمت فقط تا ميتوني صلوات بفرست سوره مريم بخون قران بخون كه زايمان ر ...

اصلا اینطور که شما میگی نیست من زایمان طبیعی داشتم از درد پریودی هم کمتر بود چون استرس نداشتم خیلی وقتاش هم خواب بودم طوری که الان یادم نیست وقتی دخترم بدنیا اومد گریه کرد یا نه 

اصلا اینطور که شما میگی نیست من زایمان طبیعی داشتم از درد پریودی هم کمتر بود چون استرس نداشتم خیلی و ...

برا هر كي فرق ميكنه گلم من اينقدر گريه جيغ زدم كه ماما گفت كل بيمارستان صدات ورداشته 

زايمان خيلي درد داره نميخوام بترسونمت فقط تا ميتوني صلوات بفرست سوره مريم بخون قران بخون كه زايمان ر ...

انشاالله خیلی ممنون حتما میخونم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
عزیزم من فردا ۴۰هفتم تمام میشه وفعلا خبری نیست نمیدونم چی کارکنم دیگ

عزیزم باز نشده هنوز رحمت؟من گفت یه سانت باز شده ولی سر جنین هنوز تولگن نیست

من از هفته سی درد های پریودی داشتم تا روز اول هفته 40 که کیسه آبم پاره شد ....شب قبل از پاره شدن کیس ...

خوندم خاطره ی زایمانتونا چقدر خوب بود خداروشکر انشاالله منم مثه شما باشم

عزیزم من فردا ۴۰هفتم تمام میشه وفعلا خبری نیست نمیدونم چی کارکنم دیگ

من دو روزه 40 هفته ام تموم شده بهداشت و بیمارستان میگن اصلا نیاین اینجا 😢😢😢نمیدونم چیکار کنم زعفرون میخورم وحمام هم یه روز در میون میرم اینجا بارون میاد پیاده روی هم که اصلا نمیتونم برم 

اگه بیمارستان نریم پس کجا بریم ای بابا

نمیدونم امروز رفتم بهداشت گفتم صاید معاینه ای چیزی بکنه گفتسریع برو خونت بیرون هم نیا بیمارستان هم نرو اگه دردات شروع نشد برو مطب وقت بگیر 

نرفتم معاینه بخاطر مریضی بیرون نرفتم

دکتر من که گفت فعلا بخاطره این شرایط بیمارستان بستری نمیکنه فقط بیمارای اورژانسی من موندم کجا بزاییم فکرکنم مثه قدیم باید قابله بیاد توخونمون زایمان کنیم😩😩