2777
2789
عنوان

ای خدا خسته شدم از تاتو ابروهام😭

495 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من چندسال پیش ابروهاموتاتو کردم فقط یه بار بعد ترمیمشم نرفتم اصلا چون خیلی زود پشیمون شدم فقط به خاطر اینکه دوست داشتم ابروهام ازچشمم فاصله داشته باشه😭الان تاتوم کم رنگه ولی جاش هست.گرفتم با سوزن دونه دونه روابروهام زدم کلی خون اومد منتظرم قرمزیش بره تاببینم هنوزجاش هست یا نه .پیشنهادی ندارین جای تاتوم بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو ابرو بکار.منم هاشور زدم چندساله پیش الان خیلی بد شده.فکر کاشتن ابرو هستم اما پولشو ندارم فعلا😆 تماس گرفتم گفت 3200 الی3500 هزینه کاشت میشه

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙
برو ابرو بکار.منم هاشور زدم چندساله پیش الان خیلی بد شده.فکر کاشتن ابرو هستم اما پولشو ندارم فعلا😆 ...

ابروهای خودم بد نبود آرایشگرم واسه عروسیم گند زد به ابروهام منم زرتی رفتم تاتو حالاپشیمونم😔

سوزن معمولی با الکل ضدعفونیش کردم بعد اینجوری کردم تو نت خونده بودم

کاش انجام نمیدادی . اولین بار کی تاتو کردی ؟بنظر من باید منتظر بمونیم ی مدت نری ترمیم سوزنم بهش نزنی تا کم رنگ بشه و بره 

ابروهای خودم بد نبود آرایشگرم واسه عروسیم گند زد به ابروهام منم زرتی رفتم تاتو حالاپشیمونم😔

تو ارایشگاه ها هست که پاک میکنن جای تاتو رو.یا برو لیزر پاکش کن.ابروهام که افتضاح شده با آکوا حفظ ظاهر میکنم.

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙