جانا2582 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 4406 عنوان باقالی پلو...😍😌 227 بازدید | 22 پست بچه ها من باقالی پلو زیاد پختم و خوب هم میشه ولی خیلی وقت پیش دستپخت یه خانم ترک فیروزآبادی رو خوردم که یادم نمیره خیلی عالی بودپوست دوم باقالی ها رو نگرفته بود ولی طعمش عالی بودا کسی نمیدونه با پوست چطوری بپزم ؟؟ کمک خدایا بغلم کن❤ 1398/12/14 | 09:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانا2582 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 4406 باقالی هارو نمیدونم انگار شور کرده بود خدایا بغلم کن❤
yasaminami عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 724 اومدم یاد بگیرم تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....
نارینم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 3904 کدبانوهای ترک آشپزیشون بی نظیره😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
thanksgod عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 470 فک کنم باید قبلش جدا بپزی بعد قبل آبکش برنج بریزی توش هم بزنی یکدست شه آبکش کنی
جانا2582 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 4406 فک کنم باید قبلش جدا بپزی بعد قبل آبکش برنج بریزی توش هم بزنی یکدست شه آبکش کنی با اب نمک بپزم سفت نمیشه؟ خدایا بغلم کن❤
thanksgod عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 470 باقالی هارو نمیدونم انگار شور کرده بود باقالی شورش خوشمزه اس با آب نمک برنجی که خیس میکنی بپزشون
جانا2582 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 4406 کدبانوهای ترک آشپزیشون بی نظیره😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 وای اره بخدا خورشت کلم میپخت که هوش از سرم میرفت اصلا نگاه نکردم چطور پخت خدایا بغلم کن❤
جانا2582 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 4406 باقالی شورش خوشمزه اس با آب نمک برنجی که خیس میکنی بپزشون مرسی عزیزم خدایا بغلم کن❤
thanksgod عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 470 با اب نمک بپزم سفت نمیشه؟ نه من باقالی رو می زارم فریزر بعد میشورم و جدا با آب نمک برنج میپزم بعد آبکش میکنم میشورم می ریزم داخل برنج
جانا2582 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 4406 پوست دومش تو برنج زبر نبود؟؟ نه اصلا به قدری خوشمزه بود که هیچ باقالی پلویی به پاش نمیرسه هرچی بعد اون خوردم سوتفاهم بود 😁 خدایا بغلم کن❤
thanksgod عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 470 مرسی عزیزم اگه آب نمک غلیظ باشه آب قاتی کن نباید خیلی شادباشها، یه کم به شوری بزنه
جانا2582 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 4406 نه من باقالی رو می زارم فریزر بعد میشورم و جدا با آب نمک برنج میپزم بعد آبکش میکنم میشورم می ر ... دوستم شما دوتا پوستشو میگیری؟؟ خدایا بغلم کن❤