2777
2789

بله شهرهافرق میکنه بگیدکجا؟

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسجدسلیمان

نمیدونم عزیزم شرمنده

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
میخام بدونم مسجد سلیمانی ها چجورین ، طرف کهییشی

عزیزم ما مسجدسلیمانی نیستیم اصالتا رامهرمزی هستیم ، البته اونجا زندگی نکردم ولی جهیزیه هر چی در توانمون باشه میدیم ، یه سری وسایل سنگین هم با پسره، مثل یخچال فریزر، کولر، خرج عقد و عروسی با خانواده پسر هستش، ولی شام یا ناهار عقد با خانواده دختره، خرید عقد و عروسی رو هر دو طرف برای هم انجام میدن، پاگشا هم بعد از عروسی خانواده دختر و پسر دعوت می کنن اونا رو و مبلغی پول یا یه کادو بهشون میدن، البته من خودم خیلی از این چیزا رو رعایت نکردم، جهیزیه ام کامل بود، دوران عقد با شوهرم پول گذاشتیم خونه خریدیم، خرج عروسی هم هر چقدر مونده بود برامون هزینه کردیم، رسم و رسومات هم ریختیم دور

خواهر که داشته باشی شبهای دلگیر نداری

جهاز با دختره البته داماد شیربها میده به خانواده عروس،

اینکه جهازچی میبریدهم توافقیه بعضیامبل وتختخواب وسایل سرمایشی و گرمایشی بادامادهست ،گاهی هم عروس اینهارومیبره،

بستگی به خانواده طرف داره، 

خریدعروسی هم سرویس طلا ،لباس مجلسی و مانتووشلوارو...میگیرن، 

اکثراشب حنابندون هم میگیرن و معمولا لباس محلی بختیاری میپوشن،..

جهاز با دختره البته داماد شیربها میده به خانواده عروس، اینکه جهازچی میبریدهم توافقیه بعضیامبل وتختخ ...

شیربهاشون درچه حده؟ واینکه توپاگشا حتما بایدطلا بدی به عروس؟ وخانوادشو دعوت کنی یافقط عروس ودامادودعوت میکنن، عقد ومیتونن تو محضربگیرن بدون جشن؟