2777
2789
عنوان

با خواهرم چ کنم؟

485 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیزم.من ی خواهر دارم همش توی کار مادر و پدرم دخالت میکنه اونام قبول میکنن حتی برای هدیه دادن ب من اون باید تصمیم بگیره شوهر من و شوهر اون اصلا باهم مشکلی ندارن ولی نمیدونم چرا پدر و مادرم همش حرف اونو قبول میکنن

باکفگیر بزن تو سرش

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقیده پدر و مادرت و نمی تونی عوض کنی 

وقتی به خواهرت اعتقاد دارن صد سالم بجنگی کاری از پیش نمی بری

زبان معمار است و حرف خشتِ خام.مبادا کج بچینی دیوار سخن که فرو می ریزد شخصیتت را...

بزرگتره🤔

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

حتماً عاقلانه تر رفتار میکنه، پدر و مادر تفاوت قائل نمیشن بین فرزندانشون. بهتره بیشتر به خودتون و رفتارتون توجه و تأمل و تفکر داشته باشین شاید شاید رفتارتون این شائبه را بوجود آورده و خیال پرداز هستین 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
اره عزیزم

برا همینه دیگه..کاریش نمیشه کرد✌✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
حتماً عاقلانه تر رفتار میکنه، پدر و مادر تفاوت قائل نمیشن بین فرزندانشون. بهتره بیشتر به خودتون و رف ...

نه انگار ی حس ترس دارن من مثلا میرم خونشون نظر میدم فلان چیز بخرین واستون خوبه یا چیزای مشابه.بابام میگه باشه حتما میخریم ولی ب خواهرت نگی تو گفتیا.یا پول میدن میگن ب خواهرت نگیا

بله عزیزم

دلیلش همینه چون حرف اولیا خیلی برش داره عزیزم.... 

قانونش دیگه. برا همین با خواهرت طرح رفاقت عمیق بریز و بگو کاش مامان اینکار کنه. اون بخره و.... قطعا همون اتفاق میفته

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩