2777
2789
عنوان

با خواهرم چ کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 23 پست
خب چیه مگه منم توخانواده حرفم خیلی برو داره برعکس خواهربزرگترم چون من عاقلانه تربرخوردمیکنم اون همیش ...

من دوست دارم ب منم اندازه اون احترام بزارن یا ب شوهرم

نه انگار ی حس ترس دارن من مثلا میرم خونشون نظر میدم فلان چیز بخرین واستون خوبه یا چیزای مشابه.بابام ...

به خاطر ترس نیست، از این زاویه نگاه کن که میخوان حرمت ها حفظ بشه و شما خجالت نکشی جلو خواهرت و بقیه که مثلأ پول گرفتی، آبروداری میکنن 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماً عاقلانه تر رفتار میکنه، پدر و مادر تفاوت قائل نمیشن بین فرزندانشون. بهتره بیشتر به خودتون و رف ...

كاملا مخالفم با اين حرف 

خيلي از پدر مادرا تفاوت ميذارن كاملا 

خييلي موارد برام هست كه تعريف كنم 

كاملا مخالفم با اين حرف  خيلي از پدر مادرا تفاوت ميذارن كاملا  خييلي موارد برام هست كه ت ...

واقعا ادم حس میکنه که فرق میزارن .انگار من بچشون نیستم اونه که از خونشونه

من دوست دارم ب منم اندازه اون احترام بزارن یا ب شوهرم

اها احترام بحثش جداست خب خانواده ما اونو بیشتر دوست دارن کلا تو تصمیم گیری از هردو.نظرمیخوان بد بهترشو انتخاب میکنن.باهاشون صحبت کن بگو ناراحتی از رفتارشون

اها احترام بحثش جداست خب خانواده ما اونو بیشتر دوست دارن کلا تو تصمیم گیری از هردو.نظرمیخوان بد بهتر ...

گفتم چند بار ولی زیر بار نمیرن که ب اون بیشتر احترام میزارن.مثلا شوهر اون میاد بابا و مامانم دم در برای استقبال وایسادن .ولی شوهر من میاد مامانم از تو اشپزخونه جواب سلام میده پدرم بلند میشه از جاش همین